...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
PROMOTIE | Essilor Varilux 1+1 Special
PROMOTIE | Essilor Varilux 1+1 Special

Essilor Varilux 1+1 Special

1+1 inseamna ca la fiecare pereche de lentile progresive Varilux Comfort 3.0, Physio sau X Design pe care o cumperi de la noi, pe a doua o primesti gratuit. Atat timp cat dintre cele doua perechi de lentile alese, o platesti pe cea cu pretul mai mare. 

Special inseamna ca nu iti impunem ca a doua pereche de lentile Essilor Varilux Comfort 3.0, Physio sau X Design, cea pe care o primesti gratuit, sa aiba aceleasi dioptrii ca cea pe care o platesti, adica nu trebuie sa fie tot pentru tine. Poate fi pentru altcineva, cu dioptrii diferite de ale tale. 

Asa ca poti veni cu un membru al familiei, cu un prieten sau cu o prietena care au nevoie de lentile progresive si sa impartiti costurile unei singure perechi.

Inca ceva:

* Poti sa-ti iei rame de la noi sau poti sa vii cu ale tale. 

* Pe langa rama, ai parte si de testare optometrica gratuita, atenta si detaliata, dedicata corectiei cu lentile progresive (daca nu ai deja reteta). 

Promotia este valabila in luna ianuarie 2022, doar cu programare in shopurile noastre din: 

Bucuresti, strada Dr. Iacob Felix 99

Cluj Napoca, strada Iuliu Maniu 35 

Te poti programa aici, la numerele de telefon 07460981091/0727722669 sau la adresa de e-mail living@visionfix.ro pentru a beneficia de oferta.

Sa ne privim cu bine!