...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc

Hoya

Hoya Corporation este o companie globala cu sediul in Tokyo, Japonia, lider in furnizarea de produse inovative high-tech si de servicii bazate pe tehnologii avansate in domeniul opticii. 

Hoya
9 produse


Hoya Corporation a fost fondata in orasul Hoya, Tokyo, in anul 1941, de Shoichi si Shigeru Yamanaka, doi frati vizionari. Initial un mic producator de lentile optice, compania a inteles oportunitatile din domeniile emergente ale asistentei medicale si tehnologiei informatiei. Compania nipona a inceput sa fabrice lentile pentru ochelari de vedere in 1962 si lentile de contact 10 ani mai tarziu. In prezent, tehnologia Hoya poate fi gasita si in lentilele camerelor medicale, in playerele Blu-ray, in smartphone-uri, calculatoare si televizoare.

Compania a realizat cercetari extinse in domeniul lentilelor progresive de-a lungul vremii. Astazi are in portofoliu o serie de variante de top in aceasta privinta, destinate satisfacerii nevoilor individuale ale purtatorilor. Gratie tehnologiilor iD Free Form Design, cu care a castigat premii, si Binocular Eye Model, care permite corectia fiecarui ochi in parte, atunci cand acestia au dioptrii diferite, lentilele progresive de la Hoya ofera o vedere clara, personalizata, la toate distantele spre care iti indrepti privirea. Ele sunt super utile mai ales intr-o lume guvernata de dispozitive digitale, care impun treceri constante si rapide ale privirii intre distance mici: de la laptop la smartphone, apoi la televizor si inapoi la laptop.   

Cele trei optiuni de top in materie de progresive de la Hoya sunt:

* Hoya LifeStyle 3 - cu trei variante de design, care utilizeaza tehnologia Integrated Double Surface Design (IDSD) pentru a oferi camp vizual amplu si pentru a elimina efectele de estompare virtuala. 

Hoya iD MyStyle V+ - dotate cu tehnologia Binocular Harmonization, care asigura corectia potrivita in fiecare punct al lentilelor, cu precizie pentru nevoile fiecarui ochi, pentru o vedere clara instanta. Un aspect relevant pentru majoritatea prezbitilor, mai ales pentru cei care au o prescriptie diferita intre cei doi ochi. Ele utilizeaza si tehnologia Hoya iDentifier, care permit personalizarea fiecarei lentile in parte.

* Hoya iD MySelf - cele mai personalizate lentile progresive de la Hoya, care le permit purtatorilor sa faca foarte usor tranzitia de la aproape la departare si inapoi, gratie super personalizarii fiecarei lentile in parte. Este solutia optima pentru un stil de viata dinamic si digital, care iti permite o focalizare usoara si fara efort atunci cand folosesti mai multe ecrane in acelasi timp.

Aceste lentile progresive pot fi asezonate cu tratamente de ultima generatie de la Hoya, dintre care ti le mentionam pe cele mai utilizate:

* High-Vision LongLife - tratament antireflex superior pentru cea mai buna claritate 

Cel mai durabil tratament antireflex de la Hoya, despre care producatorul sustine ca este de 5 ori mai rezistent la zgarieturi decat tratamentele antireflex conventionale.

Gratie acestui tratament, purtatorul va beneficia de: o durata mai lunga de viata a lentilelor, o vedere mai clara & mai relaxata datorita reducerii stralucirii, protectie impotriva zgarieturilor accidentale si o curatare usoara a lentilelor datorita straturilor rezistente la apa, grasime, murdarie si praf. Tratamentul are o garantie de 3 ani. 

* BlueControl - tratament antireflex superior cu efect impotriva luminii albastre-violet nocive 

Acest tratament are toate proprietatile celui descris anterior si, in plus, filtreaza lumina albastra nociva emisa de dispozitivele digitale, pastrand confortul vizual, vederea relaxata si o mai buna perceptie a contrastului. 

La acestea se adauga tratamentul fotocromatic/heliomat Sensity, lansat de Hoya in 2014. Acest tratament asigura lentilelor o nuanta mai inchisa, similara cu cea a unor ochelari de soare atractivi, atunci cand sunteți in aer liber. Lentilele revin rapid la transparenta completa odata cu scaderea intensitatii luminii ambientale. Tratamentul ofera protectie impotriva radiatiilor UV in timpul acestor tranzitii rapide. Poti alege intre trei nuante naturale: un „gri-argintiu” (o nuanta de gri neutru), un „maro-bronz” mai viu si un „verde-smarald” usor intens. 

 

Contacteaza-ne pentru informatii si cele mai actuale oferte HOYA la telefon 0746098091

Programeaza aici testare optometrica gratuita in Bucuresti sau Cluj-Napoca pentru a discuta despre cele mai avansate solutii de corectie ESSILOR