...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Descopera lentilele progresive ESSILOR VARILUX - o solutie de top pentru vederea in 3 faze
Descopera lentilele progresive ESSILOR VARILUX - o solutie de top pentru vederea in 3 faze

ESSILOR a inventat lentila progresiva in 1959 si a botezat-o „Varilux®”. 

VARILUX a adunat, de atunci, inovatii tehnologice de la peste 500 de cercetatori, care au facut-o cea mai renumita marca in domeniul oftalmic.

Gama VARILUX® include lentile progresive cu tehnologie standard sau digitala care iti permit sa vezi natural la aproape, intermediar si distanta.

Ele reduc efectul de „valuri” ca sa nu ai senzatia de dezechilibru la mers, asigura un salt lin intre dioptrii si promit o adaptare usoara, indiferent de activitati si de nevoile tale vizuale.

Tehnologia standard ofera campuri vizuale medii si o solutie economica daca esti prim purtator sau daca ai o aditie de pana in +2.00 la aproape. 

Cele mai recomandate produse din aceasta categorie sunt VARILUX COMFORT 3.0 si VARILUX PHYSIO 3.0 - al doilea este la granita dintre tehnologia standard si cea digitala.

Tehnologia digitala avansata ofera campuri vizuale extinse si o optimizare in functie de parametrii tai individuali. Lentilele sunt prelucrate punct cu punct pentru o vedere clara in toate directiile privirii. Ti le recomandam daca esti purtator profesionist si ai o aditie de peste +2.00 la aproape.

Produsele de top din aceasta categorie, care au in spate cea mai noua tehnologie de la ESSILOR, sunt cele din gama VARILUX X.

Lentilele sunt individualizate, ofera cele mai largi campuri vizuale si o vedere precisa la mai multe distante pentru aceasi directie a privirii, chiar si in miscare.

ESSILOR ofera garantie premium pentru toate produsele din seria VARILUX:

75% discount la inlocuirea lentilelor distruse in primul an

50% discount la inlocuirea lentilelor distruse in cel de-al doilea an

VISIONFIX.RO iti asigura consiliere privind tehnologia de care ai nevoie daca esti interesat/a de lentilele progresive Essilor Varilux.  

Programeaza aici testare optometrica in Bucuresti sau Cluj Napoca pentru a discuta oferte si solutii de corectie cu lentile progresive ESSILOR VARILUX