...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
PROMOTIE I Lentile progresive Essilor® Varilux™ XR motion la SUPER PRET
PROMOTIE I Lentile progresive Essilor® Varilux™ XR motion la SUPER PRET

Daca citesti aceste informatii, inseamna ca esti in cautare de lentile progresive realizate cu cea mai noua tehnologie pentru vedere clara, fara distorsiuni la orice distanta.

Imbatranirea naturala a sistemului nostru de focus - cristalinul, cu efect dupa 40 de ani, ne afecteaza vederea clara pana intr-o lungime de brat.

XR-motion este cea mai noua si performante lentila progresiva din gama Varilux de la Essilor. Ea se foloseste de inteligenta artificiala si de modele predictive pentru a-ti prezice comportamentul vizual individual si a-ti oferi adaptare super rapida si claritate instanta in miscare.

Lentilele au preturile de mai jos, in functie de tehnologie, pentru grosime standard si primul grad de subtiere. Avem oferte la fel de avantajoase si pentru celelalte grade de subtiere.

ESSILOR VARILUX XR DESIGN

* XR DESIGN 1.5 INCOLOR (GROSIME STANDARD): 2950 LEI

* XR DESIGN 1.5 HELIOMAT (GROSIME STANDARD): 3570 LEI

* XR DESIGN 1.6 INCOLOR (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 3310 LEI

* XR DESIGN 1.6 HELIOMAT (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 3890 LEI 

ESSILOR VARILUX XR TRACK

* XR TRACK 1.5 INCOLOR (GROSIME STANDARD): 3210 LEI

* XR TRACK 1.5 HELIOMAT (GROSIME STANDARD): 3780 LEI

* XR TRACK 1.6 INCOLOR (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 3520 LEI

* XR TRACK 1.6 HELIOMAT (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 4150 LEI 

ESSILOR VARILUX XR PRO

* XR PRO 1.5 INCOLOR (GROSIME STANDARD): 3940 LEI

* XR PRO 1.5 HELIOMAT (GROSIME STANDARD): 4570LEI

* XR PRO 1.6 INCOLOR (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 4300 LEI

* XR PRO 1.6 HELIOMAT (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 4950 LEI

In acest pret, ai incluse lentilele, montajul si o testare optometrica amanuntita, dedidata corectiei cu lentile progresive. La lentilele incolore, poti alege intre doua tratamente premium.

Afla mai multe detalii despre produsele Varilux XR motion aici.

Noi iti promitem economii de la 1.000 la 1.500 de lei pentru lentilele din gama XR motion.

De ce aceste lentile progresive?

Essilor® Varilux™ XR-motion™ se lauda ca e prima lentila progresiva care respecta comportamentul natural al ochiului uman, in functie de individualitatile purtatorului. 

Cum? Cu ajutorul inteligentei artificiale (AI) - care consta in simularea proceselor inteligentei umane de catre masini, in special sisteme informatice.

Sistemul AI din spatele Varilux XR-motion realizeaza un “geaman” digital, 3D, al tau si reproduce situatii din viata ta reala pentru a-ti prezice profiul de comportament vizualDincolo de prescriptie si de fiziologia ochiului, aceste individualitati ale comportamentul vizual sunt o conditie esentiala pentru miscari rapide si precise ale ochilor. 

Sistemul de inteligenta artificiala folosit pentru noua lentila progresiva este compus din mai multe metode predictive de comportament vizual, care iau in calcul directia de coborare a priviriimodelul de acomodarepierderea claritatiicoordonarea cap-ochi sau posturile.

Tehnologia XR-motion aduce doua optimizari majore in functie de acest profil de comportament vizual al purtatorului:

Optimizarea binoculara - Diferenta de setari optice intre cei doi ochi, pentru aceeasi tinta vizuala, rezulta in mici abateri ce pot incetini miscarile ochilor. Pentru proiectarea unei lentile progresive XR-motion, se ia in calcul prescriptia pentru ambii ochii, iar profilul de comportament vizual permite optimizarea fiecarui punct focal al lentilei prin reducerea micilor abateri optice dintre cele doua lentile. Această optimizare binoculara ofera o claritate ridicata oriunde purtatorul are nevoie. 

Pozitionarea precisa a zonelor de focalizare, care garanteaza o navigare oculara naturala de la aproape la distanta.

XR-motion este cea mai performanta lentila progresiva Varilux si promite claritate instantanee la toate distantele, chiar si in miscare, adaptare din prima zi si miscare naturala a ochilor.  

Pentru a beneficia de promotie, fa o programare in shopurile noastre din: 

Bucuresti, strada Dr. Iacob Felix nr. 99

Cluj Napoca, strada Ploiesti Nr.6-8, in hala Pietei Agroalimentare Leul, zona Pietei Mihai Viteazu, langa farmacia Ducfarm.

Te poti programa aici, la numarul de telefon 0215551664 sau la adresa de e-mail salut@visionfix.ro pentru a beneficia de oferta.

Sa ne privim cu bine!