...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Lentile progresive Ital-Lenti - tehnologie italiana pur-sange
Lentile progresive Ital-Lenti - tehnologie italiana pur-sange

Experienta de peste 60 de ani il recomanda pe producatorul italian de lentile oftalmice ITAL-LENTI pentru unele dintre cele mai comode si moderne solutii de corectie a vederii, mai ales cand nevoile vizeaza mai multe distante concomitent: departe, intermediar si aproape.

Solutiile de corectie multifocala cu lentile progresive au evoluat considerabil in ultimii zece ani, iar ITAL-LENTI propune cea mai recenta tehnologie pentru a ne asigura o vedere clara si naturala indiferent de distante.

Propunerea de top ITAL-LENTI pentru lentile progresive este TWICE ARMONIE - o lentila realizata cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie Digital Ray Control, care ofera purtatorului o vedere exceptionala.

Denumirea TWICE face referire la productia digitala prin intermediul unui software specializat, unic. Acesta armonizeaza tranzitiile rapide intre zona de aproape si cea de distanta prin distributia componentelor progresive pe ambele suprafete ale lentilei, pentru a reduce la maxim aberatiile laterale si a oferi o vedere dinamica foarte buna si fara distorsiuni.

TWICE ARMONIE VS OTHER

 

Foarte important! Oricat de avansata ar fi tehnologia, daca prescriptia noastra pentru lentile de corectie este gresita, erorile se vor reflecta si in calitatea lentilei. Astfel, daca aveti dificultati de acomodare cu lentile produse cu cea mai avansata tehnologie, asigurati-va de corectitudinea prescriptiei printr-o noua testare opometrica sau chiar un consult oftalmogic complet, pentru a exclude erori de personalizare sau chiar alte cauze patologice.

Lentilele progresive TWICE ARMONIE sunt ideale pentru toti purtatorii de lentile progresive, atat pentru experti, cat si pentru cei cara cauta campuri vizuale ample si nedistorsionate cu adapatare rapida.

 

Digital Ray Ital-Lenti

 

MYPremium sunt lentilele progresive ITAL-LENTI complet personalizate care se adapteaza stilului tau de viata

Solutia de corectie progresiva MYPremium este realizata pe baza raspunsurilor oferite de purtator privind principalele sale activitati in timpul lucrului si in cel liber, experienta cu lentile purtate anterior, obiceiurile de a citi sau tipul dispozitivului electronic utilizat.

MYPremium tine cont de experientele si asteptarile purtatorului, care vor fi transpuse prin intermediul aplicatiei MYPremium in constructia lentilei.

SKY reprezinta gama de lentile semi-personalizate din portofoliul producatorului italian de lentile.

Tehnologia FreeForm pozitioneza componentele progresive pe suprafata interioara a lentilei; astfel, campurile vizuale pentru intermediar si aproape cresc substantial.

Conceptul SKY de la ITAL-LENTI se adreseaza nevoilor de referinta prin 3 designuri dedicate.

sky far

Sky FAR - design ce favorizeaza zona de distanta. Extrem de util la exterior sau la sofat.

sky comfort

Sky COMFORT - design echilibrat pentru toate distantele; utilizat mai ales in activitatile dinamice.

sky close

Sky CLOSE - design optimizat pentru activitatile predominante de birou.

Indiferent de solutia de corectie progresiva pe care o alegeti, ca e de ultima generatie sau sau din gama economica, calitatea lentilelor ITAL-LENTI este garantata 24 de luni pentru defecte tehnice. Produsul defect va fi inlocuit cu unul identic fara costuri suplimentare.

GARANTIA ADAPTARII - in cazul neadaptarii cu lentilele progresive, ITAL-LENTI ofera in schimb o pereche de lentile bifocale sau doua perechi de lentile monofocale (una pentru aproape si una pentru distanta).

Tratmentele IRON si BLU-BLOCK beneficiaza de garantie extinsa, de 3 ani.

Mai multe detalii despre lentiele progresive premium Twice Armonie în dialog cu Ionuț Cucu, director comercial Ital-Lenti România.

 

 

Programeaza testare optometrica gratuita pentru a povesti despre lentile progresive italiene premium