...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
PROMOTIE | Essilor Varilux 1+1 Reloaded
PROMOTIE | Essilor Varilux 1+1 Reloaded

1+1 = 2x1 

Nu suntem asi in matematica, dar stim sa-ti descifram o super oferta cu care te-ai obisnuit: promotia 1+1 pentru lentile progresive Varilux de la Essilor. 

1+1 inseamna ca la fiecare pereche de lentile progresive Varilux pe care o cumperi de la noi, pe a doua o primesti gratuit. Atat timp cat dintre cele doua perechi de lentile alese, o platesti pe cea cu pretul mai mare de catalog.

Avem, insa, o conditie. Ambele perechi de lentile trebuie sa fie pentru tine, adica sa aiba aceleasi dioptrii. De exemplu, daca iti iei o pereche de lentile progresive heliomate cu valorile -2 dioptrii la distanta si aditie de +2.25 dioptrii la aproape, a doua pereche de lentile, care pot fi heliomate sau incolore, este inclusa daca aceste lentile au aceleasi valori dioptrice mentionate mai sus. 

Daca nu vrei ca a doua pereche sa fie tot de progresive, ai o optiune: lentilele de interior (sau degresive) Essilor Varilux Digitime. Acestea sunt solutia cea mai eleganta atunci cand lucrezi in spatii inchise si vrei sa ai o vedere clara adaptata distantei tale de lucru. Mai exact, ele iti ofera limpezime vizuala atat atunci cand folosesti telefonul mobil sau laptopul/desktopul, cat si atunci cand privesti obiecte sau persoane din interiorul unei incaperi. 

Inca doua chestii:

* Poti sa-ti iei rame de la noi sau poti sa vii cu ale tale. 

* Pe langa rama, ai parte si de testare optometrica gratuita, atenta si detaliata, dedicata corectiei cu lentile progresive. Daca ai deja reteta, o verificam. 

 

 

Promotia este valabila incepand pana la finalul lunii decembrie 2023, doar cu programare in shopurile noastre din: 

Bucuresti, strada Dr. Iacob Felix 99.

Cluj Napoca, strada Ploiesti Nr.6-8, in hala Pietei Agroalimentare Leul, zona Pietei Mihai Viteazu, langa farmacia Ducfarm.

Te poti programa aici, la numarul de telefon 0215551664 sau la adresa de e-mail salut@visionfix.ro pentru a beneficia de oferta.

Sa ne privim cu bine!