...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Ce inseamna Garantia Premium ESSILOR VARILUX pentru lentilele progresive?
Ce inseamna Garantia Premium ESSILOR VARILUX pentru lentilele progresive?

Visionfix.ro este partener de incredere Essilor in corectarea vederii cu lentile progresive. Iti asiguram consiliere privind alegerea celei mai bune solutii din gama de lentile progresive Essilor Varilux - despre care poti afla mai multe aici - si testare optometrica atenta & gratuita.

In spiritul unei bune informari, iti prezentam si garantia premium pe care o ofera producatorul francez ochelaristilor & ochelaristelor care aleg lentilele progresive Varilux. La achizitionare, acestea sunt insotite de un card de garantie pe care te indemnam sa nu-l pierzi!

Si asta pentru ca el are inscris un cod unic pe partea din fata, un cod doar al tau care iti aduce urmatoarele beneficii:

75% discount la inlocuirea lentilelor distruse in primul an

50% discount la inlocuirea lentilelor distruse in cel de-al doilea an

Aceasta garantie se aplica la lentile care au fost zgariate, ciobite, fisurate, li s-au deteriorat tratamentele sau au suferit orice alt fel de distrugere.

Poti sa beneficiezi de ea doar daca lentilele noi au acelasi design, material & tratament si urmeaza aceeasi prescriptie ca cele initiale, deteriorate.

Discount-ul se aplica la pretul valabil in momentul in care soliciti inlocuirea lentilelor si nu face obiectul altor promotii.

Aceasta garantie poate fi utilizata o singura data si este valabila daca prezinti cardul cu codul unic impreuna cu lentilele deteriorate in optica de unde le-ai cumparat.

VISIONFIX.RO iti asigura consiliere privind tehnologia de care ai nevoie daca esti interesat/a de lentilele progresive Essilor Varilux.  

Programeaza aici testare optometrica in Bucuresti sau Cluj Napoca pentru a discuta oferte si solutii de corectie cu lentile progresive ESSILOR VARILUX