...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc

Silhouette

Silhouette - ramele de ochelari sinonime cu eleganta si rezistenta

Silhouette

Silhouette produce rame de ochelari in Austria din 1964. Brandul este sinonim cu rame invizibile, care sunt concepute sa imbine functionalul cu esteticul pe scheletul unor materiale de inalta calitate si care se remarica prin eleganta si rezistenta.

Este cunoscut mai ales pentru rame pe capse, adica fara contur, super usoare & flexibile. In 1999, Silhouette a brevetat cea mai usoara rama din lume - Titan Minimal Art, care cantareste doar 1,8 grame si care a avut sansa sa calatoreasca in multe misiuni spatiale.

Ramele de ochelari Silhouette sunt fabricate din titan high-tech (un metal foarte usor & rezistent) si din SPX®+, un material de casa al producatorului austriac, care le asigura ramelor greutatea super redusa specifica brandului. Structura de titan se prinde direct de lentilele cu dioptrii si astfel obtinem o pereche de ochelari foarte usori, rezistenti si irezistibili.

Ele nu au suruburi, pentru un plus de durabilitate si o sedere cat mai potrivita peste urechile tale. Daca vrei, pot fi placate si cu aur de 23 de karate. Ramele Silhouette sunt super potrivite pentru purtatorii care vor sa vada la mai multe distante, adica pentru cei care cauta lentile progresive sau lentile ocupationale, pentru mediul interior.

Descopera pachetele de ochelari cu rame Silhouette si lentile Essilor aici.

Programeaza consult optometric atent si detaliat in Bucuresti sau Cluj-Napoca.

12 produse


Silhouette este brandul austriac care a reinventat conceptul de rame de ochelari premium.

Rezistenta si rafinamentul materialelor din care sunt realizate ramele pentru ochelari Silhouette le-a tranformat intr-unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume.

Titanul, un metal flexibil si rezistent, sta la baza contructiei ramelor Silhouette, desi in ultima perioada colectiile brandului austriac includ rame din materiale precum acetat sau policarbonat.