...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc

Vogue

Rame de ochelari cu accent pe fashion si prospetime contemporana

Vogue

Vogue este un brand american care se indentifica cu stilul, eleganta & calitatea premium. A aparut in 1892 sub forma unei reviste care a devenit un cult, apoi s-a aventurat si in lumea modei si a ramelor de ochelari.

Ramele Vogue au aparut pe piata in 1973, din dorinta de a oferi publicului ochelari care sa se potriveasca esteticii brandului si care sa incorporeze materiale de calitate superioara. Secretul lor este ca sunt discrete & rafinate in design, evitand glam-ul strident al altor rame de brand, menite sa-ti fure ochii.

Gama de rame de ochelari Vogue se adreseaza in special femeilor si include modele evergreen - care au castigat testul timpului si al cererii din partea slab-vazatoarelor -, readaptate constant cu detalii moderne, in culori delicate & vii, si fabricate din toate tipurile de materiale.

Ele sunt distribuite de grupul Luxottica, cel mai mare jucator din lumea ochelaristicii.

Programeaza consult optometric atent si detaliat in Bucuresti sau Cluj-Napoca.

15 produse


Inspirate de aparitiile feminine din film si fotografie, ramele de ochelari Vogue sunt perfecte pentru purtatoarele si purtatorii care vor sa imbine functionalul cu fashion-ul & designul inovator, la preturi accesibile.