...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Garantii

Pe scurt

In primul rand, iti garantam ca te afli pe un site administrat de oameni intregi la cap, care doresc sa iti asigure cele mai bune bune produse si servicii.

Produsele comercializate sunt originale si respecta normele de conformitate CE.

Chiar daca intentiile noastre sunt cele mai bune, s-ar putea sa descoperi ca unele rame de ochelari, lentile aeriene sau de contact si alte accesorii au defecte de fabricatie sau nu corespund standardelor de calitate la care te asteptiPerioada de garantie pentru orice produs comercializat de noi este de 24 de luni incepand cu ziua in care produsul ajunge la tine.

Nu intra sub incidenta garantiei uzura prin utilizare normala sau daunele accidentale (sau intentionate) rezultate ca urmare a manipularii necorespuzatoare a produselor.

In orice situatie, vom incerca sa gasim o solutie convenabila pentru tine!

Pe lung

BARI LUYS SRL, in calitate de vanzator, in baza certificatelor emise de producator, acorda garantie conform legislatiei in vigoare pentru produsele achizitionate de Consumator.

Termenul de garantie este de 24 de luni de la data emiterii facturii fiscale, atat pentru ramele de ochelari, cat si pentru lentilele de corectie aeriene sau lentilele de contact achizitionate din optica online visionfix.ro.

Garantia este valabila pentru viciile de fabricatie si pentru defectele de montaj si isi pierde valabilitatea in cazul utilizarii necorespunzatoare a produselor si a uzurii fizice prin utilizare.

Garantia NU se aplica daca:

* Rama/lentilele prezinta defectiuni aparute ca urmare a nerespectarii de catre cumparator a instructiunilor de utilizare din certificatul de garantie.

* Rama/lentilele prezinta distrugeri directe, indirecte sau accidentale.

* Ramele/lentilele au suferit deteriorari precum deformari, fisuri, rupturi, sparturi sau zgarieturi, care in mod evident sunt efectele unei intretineri necorespunzatoare.

In cazul in care rama prezinta vicii de fabricatie sau probleme de natura tehnica din fabricatie, produsul trebuie returnat pentru o expertiza tehnica, impreuna cu ambalajul sau original si cu o descriere clara si inteligibila a problemei constatate.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul sau original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura fiscala si certificatele de garantie in original.

Service-ul pentru ramele de ochelari achizitionate din optica online visionfix.ro este GRATUIT.

Ansamblul rama ochelari plus lentile cu prescriptie (dioptrii) sunt considerate dispozitive medicale, clasa I (risc scazut), conform legislatiei din Romania. Comercializarea dispozitivelor medicale este supusa normelor legale stabilite de Ministerul Sanatatii prin organismul de reglementare ANMDM (Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale). Comercializarea acestor produse fara detinerea unei autorizatii emise de ANMDM este strict interzisa. Prevederile legale se aplica atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice. 

Lentilele de contact se supun acelorasi conditii. Aceste produse sunt conditionate de termene de valabilitate, astfel nu vom comercializa lentile de contact, indiferent de modul de purtare, cu minimum de 90 de zile inaintea termenului specificat pe ambalaj.