...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc

Zeiss

Orice ochelarist a auzit de Zeiss.

Ba mai mult, noi romanii, creativi fiind, atunci cand vedem ceva de calitate, zicem ca e 'tzais'.

Zeiss

Trebuie sa porti macar o data o pereche de lentile ZEISS personalizate pentru a intelege pe deplin ce inseamna tehnica pentru o vedere mai buna.

Fiecare astfel de lentila are o personalitate unica, la fel ca si purtatorul ei.

Fie ca le incerci pentru prima data sau esti purtator/purtatoare profesionist/a de lentile progresive, ZEISS este cu siguranta o solutie de corectie a vederii cu care nu vei da gres.

Lentilele progresive ZEISS sunt „croite” pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru o vedere cat mai clara la orice distanta.

(Afla mai multe detalii despre produsele & tehnologiile de top de la ZEISS in sectiunea de sub categoria de produse) 

Contacteaza-ne pentru informatii si cele mai actuale oferte ZEISS la telefon 0746098091

Programeaza aici testare optometrica gratuita pentru a afla despre solutia de corectie care ti se potriveste

Gasiti mai multe informatii despre lentilele progresive Zeiss aici

24 produse


ZEISS este un lider al preciziei in materie de lentile de corectie cu dioptrii, domeniu in care se remarca prin cele mai noi tehnologii de personalizare. Acestea au in spate 175 de ani de experienta in cercetare si inovare si sunt adaptate stilului de viata actual, dependent de dispozitivele ecranelor digitale. 

Daca esti mereu conectat/a si in permanenta miscare, cu ochii suprasolicitati de ecrane, esti canditatul/candidata ideal/a pentru o pereche de lentile pre-progresive sau progresive din gama SMARTLIFEnoua generatie de lentile a producatorului german. Ele sunt fabricate printr-o tehnologie digitala care le prelucreaza punct cu punct (free-form), pentru a oferi o vedere clara in toate directiile privirii si in orice conditii de luminain functie de nevoile vizuale & parametrii tai individuali.

Gama SMARTLIFE include atat lentile pre-progresive, cum le numim noi, menite sa-ti rezolve necalaritatile de vedere la aproape daca esti mereu cufundat/a cu ochii in dispozitive digitale, cat si lentile progresive cu tehnologiile de top ale producatorului german, care promit sa te transforme intr-un purtator profesionist de lentile multifocale. 

Lentilele pre-progresive se numesc SMARTLIFE DIGITAL LENS si sunt destinate persoanelor cu varste cuprinse intre 30 si 49 de ani care folosesc des si constant dispozitive digitale, avand neclaritati la aproape si ochi obositi din cauza suprasolicitarii lor.

Ele sunt lentile cu suport de aditie, adica au in partea de jos un adaos de putere pentru aproape, care iti ofera vedere relaxata & clara la distante reduse, unde iti tii tableta, smartphone-ul, sistemul GPS sau laptopul. Ele sunt recomandate indiferent daca ai sau nu dioptrii la distanta.

Lentilele SMARTLIFE DIGITAL LENS sunt construite pe acelasi design ca si cele progresive din aceeasi gama si te ajuta, astfel, sa faci mai usor tranzitia la lentilele progresive, pe masura ce aditia ta la aproape va creste, odata cu imbatranirea naturala a cristalinului (presbiopie).

Daca vrei sa treci la lentile progresive sau porti deja asa ceva, gama ZEISS SMARTLIFE iti pune la dispozitie variante pentru o intrare lina in lumea progresivelor sau ultra personalizare daca esti purtator cu experienta. Ele sunt construite 100% digital si adaptate unui stil de viata activ, in miscare si cuplat la dispozitive electronice, care iti impune sa vezi „tzais” la fiecare dintre cele trei distante: departare, intermediar & aproape. 

Produsul de top in materie de progresive sunt lentilele SMARTLIFE INDIVIDUALcea mai avansata solutie ZEISS in domeniul multifocalelor, care inglobeaza numeroase tehnologii pentru o simbioza excelenta intre perceptia vizuala si particularitatile fiecarui purtator.

Ce promite producatorul cu aceste lentile:

* Confort vizual pe parcursul intregii zile, pentru un stil de viata permanent conectat si in continua miscare.

* Se iau in considerare situatiile de iluminare dificile, precum si modificarile fiziologice pe care varsta le imprima asupra cristalinului si diametrului pupilei.

* Zona de vedere la aproape optimizata pentru vederea perfecta a dispozitivelor digitale mobile gen smartphone sau tableta.

* Protectie totala UV pana la 400 nm - lentilele incolore asigura aceeasi protectie UV ca si lentilele de soare premium

* Performante optimizate ale lentilelor indiferent de rama aleasa

* Optimizare in functie de activitatile zilnice principale

*** 

Aceste lentile pot fi asezonate cu tratamente de ultima generatie de la producatorul german:

* DURAVISION PLATINUM UV (tratament antireflex superior)

Acest tratament este cel mai performant pentru lentilele Zeiss din material plastic.

Un sistem integrat de straturi ale structurii tratamentului, compactate folosind procedeul de depunere asistata de ioni, are ca rezultat o suprafata a lentilei care este de trei ori mai dura decat generatia anterioara de lentile Zeiss din plastic.

Stratul antistatic al tratamentului tine la distanta praful si scamele, iar stratul lucios Clean Coat face ca lentilele sa respinga uleiul si apa mult mai eficient, facand lentilele rezistente la depunerea murdariei si usor de curatat.

Totodata, o culoare albastra, mai putin evidenta, a reflexiei reziduale mareste transmisia luminii de catre lentile, avand ca rezultat o vedere si mai buna.

Proprietatile speciale ale lentilelor filtreaza razele UV daunatoare si le ofera ochilor dumneavoastra o protectie de durata impotriva lor. 

* ZEISS BLUEGUARD (tratament antireflex superior cu protectie de ultima generatie pentru lumina albastra)

Acest tratament are in spate cea mai noua tehnologie Zeiss de filtrare a luminii albastre, fiind adaptat stilului nostru de viata actual, dependent de dispozitivele electronice. In acest caz, tratamentul nu se aplica pe lentile, ci in masa lor, ceea ce le asigura o claritate excelenta, sustine producatorul, si le face sa blocheze pana la la 40% din lumina albastra potential daunatoare si deranjanta. Ofera si protectie totala UV. 

BlueGuard incorporeaza tratamentul DuraVision Platinum UV si reduce mai mult reflexile albastru-deschis, ochii fiind astfel mult mai vizibili in spatele lentilelor. 

Contacteaza-ne pentru informatii si cele mai actuale oferte ZEISS la telefon 0746098091

Programeaza aici testare optometrica gratuita in Bucuresti sau Cluj-Napoca pentru a discuta despre cele mai avansate solutii de corectie ESSILOR