...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Zeiss Clearview - Cand vrei sa vezi clar printr-o lentila subtire
Zeiss Clearview - Cand vrei sa vezi clar printr-o lentila subtire

La Visionfix, vrem sa te imprietenim cu lentile pentru ochelari in care merita sa investesti, ca sa stii mai bine ce (sa) cumperi de la noi si in general. Asa ca ne-am gandit sa ti le prezentam pe rand, in detaliu.

Acum iti vorbim despre lentilele Zeiss Monofocal ClearView - o solutie de top atunci cand ai nevoie sa-ti faci ochelari de distanta sau de aproape.

Pe scurt, ele sunt menite sa-ti asigure o claritate excelenta de la centrul lentilei pana la periferia ei si sunt mai plate, mai subtiri si mai aratoase decat lentilele monofocale standard (monofocal inseamna pentru o singura distanta - departare sau aproape). 

Pe larg, ele sunt fabricate cu tehnologia Freeform de ultima generatie de la Zeiss; performanta si optimizarea se face folosind 700 de parametri individuali pentru fiecare design de lentila.

Apoi, ofera campuri vizuale de 3 ori mai largi - pentru o vedere clara de la centrul lentilei pana la periferie - si sunt cu pana la 16% mai subtiri si cu pana la 49% mai plate decat lentilele monofocale standard. Si au si protectie totala UV, datorita tehnologiei UVProtect

La noi pe site gasesti 4 produse din categoria Zeiss Monofocal ClearView, pentru indicele de grosime standard (1.5) si primul grad de subtiere (1.6). Incolore, respectiv heliomate. Preturile lor sunt cu 15% reduse fata de cele de catalog (afla aici ce este pretul de catalog).

Lentilele incolore ti le recomandam cu tratamentele BlueGuard & Duravision Platinum UV. Care-i treaba cu aceste tratamente:  

Duravision Platinum UV (tratament antireflex superior)

Acest tratament este cel mai performant pentru lentilele Zeiss din material plastic.

Un sistem integrat de straturi ale structurii tratamentului, compactate folosind procedeul de depunere asistata de ioni, are ca rezultat o suprafata a lentilei care este de trei ori mai dura decat generatia anterioara de lentile Zeiss din plastic.

Stratul antistatic al tratamentului tine la distanta praful si scamele, iar stratul lucios Clean Coat face ca lentilele sa respinga uleiul si apa mult mai eficient, facand lentilele rezistente la depunerea murdariei si usor de curatat.

Totodata, o culoare albastra, mai putin evidenta, a reflexiei reziduale mareste transmisia luminii de catre lentile, avand ca rezultat o vedere si mai buna.

Proprietatile speciale ale lentilelor filtreaza razele UV daunatoare si le ofera ochilor dumneavoastra o protectie de durata impotriva lor.

Zeiss BlueGuard

Acest tratament are in spate cea mai noua tehnologie Zeiss de filtrare a luminii albastre, fiind adaptat stilului nostru de viata actual, dependent de dispozitivele electronice. In acest caz, tratamentul nu se aplica pe lentile, ci in masa lor, ceea ce le asigura o claritate excelenta, sustine producatorul, si le face sa blocheze pana la la 40% din lumina albastra potential daunatoare si deranjanta. Ofera si protectie totala UV.

Lentilele heliomate ti le recomandam cu tratamentele PhotoFusion X si DuravisionPlatinum UV. Despre al doilea ai aflat mai sus, asa ca hai sa vedem ce are de oferit cel heliomat:

PhotoFusion X

Cel mai nou tratament fotocromic de la Zeiss, care face ca lentilele sa revina la starea incolora mai repede decat inainte. Datorita unui sistem fotocromatic complet nou, sustine producatorul, noile molecule sensibile la lumina din materialul lentilelor reactioneaza mai repede si au mai mult spatiu si libertate de pliere sau desfasurare pe masura ce conditiile de lumina se modifica. 

Totodata, producatorul sustine ca acest tratament ofera cea mai buna protectie impotriva luminii albastru-violet potential daunatoare. In combinatie cu protectia impotriva luminii albastre incorporata in masa lentilei, tratamentul PhotoFusion X blocheaza pana la 50% din lumina albastra potential daunatoare in interior si pana la 94% in exterior cand sunt complet colorate. De asemenea, blocheaza 100% radiatia UV in orice moment. 

*

Daca vrei lentile noi si testare optometrica inclusa, te poti programa aici, la numerele de telefon 07460981091/0727722669 sau la adresa de e-mail living@visionfix.ro.

Sa ne privim cu bine!