...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc

Essilor

ESSILOR este unul dintre cei mai importanti producatori de lentile de ochelari, axandu-se pe imbunatatirea vietii fiecaruia printr-o vedere mai buna.

Essilor

ESSILOR este responsabil de cele mai multe inovatii majore in domeniul lentilelor atat al celor progresive cat si al tehnologiilor de confort si protectie a ochilor cu lentile de ochelari.

VARILUX este marca de lentile progresive ESSILOR care s-a remarcat de-a lungul timpului prin confort si calitate.

ESSILOR propune de asemenea inovatii in sfera tratamentelor aplicate lentilelor pentru ochelari care au rolul de a ne proteja de lumina nociva si reflexiile deranjante prin gama CRIZAL:

CRIZAL PREVENCIA - protectie avansata pentru lumina albastra-violet

CRIZAL SAPPHIRE UV - protectie avansata pentru reflexiile deranjante

OPTIFOG - tehnologie impotriva aburiri ochelarilor

Contactati-ne pentru informatii si cele mai actuale oferte ESSILOR la telefon 0746098091

Programeaza aici testare optometrica gratuita in Bucuresti sau Cluj-Napoca pentru a discuta despre cele mai avansate solutii de corectie ESSILOR

DESCOPERA OFERTA VARILUX 1+1*

(oferta 'rama inclusa' nu este valabila pentru promotia Varilux 1+1)

 

6 produse


ESSILOR este lider mondial in designul, fabricarea, si personalizarea lentilelor corectoarede inalta calitate, produse prin folosirea tehnologiilor avansate.

ESSILOR ofera produse de inovatie, de inalta calitate, concepute pe baza unor cercetari indelungate. Cuprinde nme de marca precum VARILUX, CRIZAL, OPTIFOG sau AIRWEAR care au devenit standarde universale de calitate si inovatie tehnologica.