...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc

Essilor

ESSILOR este unul dintre cei mai importanti producatori de lentile de ochelari, axat pe imbunatatirea vietii fiecaruia printr-o vedere mai buna.

Essilor

ESSILOR a inventat lentila progresiva in 1959 si a botezat-o „Varilux”. Producatorul francez a bifat cele mai multe inovatii majore in domeniul lentilelor, atat in materie de progresive, cat si in materie de tehnologii de confort si protectie a ochilor cu lentile de ochelari. 

VARILUX este marca de lentile progresive ESSILOR care s-a remarcat de-a lungul timpului prin confort si calitate.

ESSILOR propune, de asemenea, inovatii in sfera tratamentelor aplicate lentilelor pentru ochelari care au rolul de a ne proteja de lumina nociva si reflexiile deranjante, prin gama CRIZAL:

CRIZAL PREVENCIA - protectie avansata pentru lumina albastra-violet

CRIZAL SAPPHIRE UV - protectie avansata pentru reflexiile deranjante

OPTIFOG - tehnologie impotriva aburirii ochelarilor

(Afla mai multe detalii despre produsele & tehnologiile de top de la Essilor in sectiunea de sub categoria de produse) 

Contacteaza-ne pentru informatii si cele mai actuale oferte ESSILOR la telefon 0746098091

Programeaza aici testare optometrica gratuita in Bucuresti sau Cluj-Napoca pentru a discuta despre cele mai avansate solutii de corectie ESSILOR

DESCOPERA MAI JOS PACHETELE ESSILOR VARILUX CU RAMA INCLUSA

 

29 produse


ESSILOR este lider mondial in designul, fabricarea si personalizarea lentilelor de corectie de inalta calitate, produse prin tehnologiil avansate.

ESSILOR ofera produse de inovatie concepute pe baza unor cercetari indelungate. Acestea includ nume de marca precum VARILUX, CRIZAL, OPTIFOG sau AIRWEAR, care au devenit standarde universale de calitate si inovatie tehnologica.

ESSILOR a inventat lentila progresiva acum mai bine de 60 de ani si a botezat-o Varilux. Varilux a adunat, de atunci, inovatii tehnologice care i-au asigurat un statut de lider mondial, iar in prezent, lentilele progesive de top de la ESSILOR sunt cele din gama VARILUX X. Acestea au in spate o tehnologie digitala de prelucrare a lentilei, care se face punct cu punct (free-form), pentru a oferi o vedere clara in toate directiile privirii si in orice conditii de lumina. 

Lentilele progresive free-form sunt fabricate in functie de nevoile vizuale si parametrii individuali ai purtatorului, cu ajutorul unui echipament controlat de computer care distribuie dioptriile pe suprafata lentilei mult mai precis decat echipamentele conventionale.

Tehnologia digitala din spatele Essilor Varilux X Series ii permite purtatorului sa interactioneze in voie, fara vreo restrictie vizuala, cu toate obiectele aflate pana intr-o lungime de brat. Producatorul francez promite ca vederea de aproape este mai extinsa ca niciodata, asa ca purtatorul nu mai este nevoit sa caute pozitia prin care vede cel mai bine. 

Lentilele progresive din seria Essilor Varilux X imbina trei tehnologii de ultima generatie: 

* Nanoptix - elimina efectul de valuri si, prin urmare, senzatia de pierdere a echilibrului.

* SynchronEyes - ofera campuri vizuale foarte largi.

* Xtend™ - ofera o vedere precisa la mai multe distante pentru aceeasi directie a privirii, utilizatorii observand cu usurinta fiecare detaliu, chiar si in miscare. 

Ce e important de stiut e ca producatorul francez ofera o garantie premium pentru toate produsele din seria Varilux (nu doar cele din segmentul X):

75% discount la inlocuirea lentilelor distruse in primul an

50% discount la inlocuirea lentilelor distruse in cel de-al doilea an

*** 

Lentilele progresive pot fi asezonate cu tratamente de ultima generatie de la ESSILOR, din seria CRIZAL:

* CRIZAL PREVENCIA - cea mai recenta inovatie din gama CRIZAL. Este un tratament antireflex superior cu efect impotriva luminii albastre-violet nocive, dar si a razelor UVA/UVB.

Pe langa proprietatile sale de ultima generatie (superhidrofobic, ultradurificare, antistatic), acest tratament protejeaza ochiul de portiunea nociva din lumina albastra (cea cu lungimi de unda intre 380-460 nm). 

Gratie unui filtru absorbant, lasa nealterata lungimea de unda a culorii albastru - turquoise, care are un efect benefic, fiind responsabila de reglarea ritmului circadian. 

Tratamentul ajuta la reducerea oboselii oculare si la obtinerea unui contrast mai bun, precum si la diminuarea riscului de imbatranire prematura a cristalinului.

 

 

* CRIZAL SAPPHIRE UV - este un tratament antireflex superior pentru cea mai buna claritate, fara protectie impotriva luminii albastre nocive. 

Acest tratament are urmatoarele superputeri: ultradurificare (rezistenta sporita la zgarieturi), antireflex pantentat Crizal® Sapphire™ 360º (respinge maxim reflexiile de lumina pentru a vedea clar si pentru a fi vazuti), proprietati antistatice (tine praful la distanta), superhidrofob (reduce la minim aderenta picaturilor de apa), blocheaza complet razele UV.

 

 

Contacteaza-ne pentru informatii si cele mai actuale oferte ESSILOR la telefon 0746098091

Programeaza aici testare optometrica gratuita in Bucuresti sau Cluj-Napoca pentru a discuta despre cele mai avansate solutii de corectie ESSILOR