...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Cat costa ochelarii progresivi?
Cat costa ochelarii progresivi?

Deseori suntem intrebati care este costul unei perechi de ochelari progresivi sau de ce e  asa de piperat.

Intrebarea este legitima, pentru ca ochelarii progresivi (rama + lentile progresive) sunt o investitie mai mare in comparatie cu o pereche de ochelari de vedere obisnuiti, cu lentile pentru citit sau distanta.

Asa ca vrem sa-ti explicam un pic cum sta treaba cu pretul.

Atentie! Lentile progresive ieftine, sub 1000 lei perechea, sunt fie lentile construite cu tehnologie veche, de peste 20 ani, fie sunt realizate din materiale de calitate slaba sau ambele situatii. Acomodarea cu lentile progresive realizate cu tehnologie veche este dificila.

 

Discuta cu un specialist

 

Sa luam ca exemplu lentilele Essilor Varilux Physio 3.0, un produs mediu spre top potrivit unei categorii largi de purtatori.

VISIONFIX.RO iti ofera perechea de lentile progresive Essilor Varilux Physio 3.0 cu orice grad de subtiere inclus (1.6, cel mai recomandat), si orice tratament incolor la alegere la pretul de 1800 de lei (lentile incolore) si 2100 de lei (lentile heliomate).

Faci astfel economii de la 1800 de lei in sus fata de pretul de catalog.

Pe piata, lentilele Essilor Varilux Physio 3.0 au urmatoarele preturi de catalog, propuse de producător:

3648 lei perechea de lentile incolore cu indice de grosime standard (1.5) si cele mai bune tratamente, inclusiv cel cu protectie ecrane (Crizal Prevencia). Daca se adauga si efectul heliomat, pretul este 4320.

4030 lei perechea de lentile incolore cu primul grad de subtiere (1.6) si aceleasi caracteristici de mai sus. Cu efect heliomat, pretul este 4702.

4694 lei perechea de lentile incolore cu al doilea grad de subtiere (1.67) si aceleasi caracteristici de mai sus. Cu efect heliomat, pretul este 5366.

5044 lei perechea de lentile incolore cu ultimul grad de subtiere (1.74) si aceleasi caracteristici de mai sus. Cu efect heliomat, pretul este 5716.

La aceste preturi se adaugă si pretul ramei, care poate varia mult.

VISIONFIX.RO ti-a pregatit o oferta cu cele mai bune lentile progresive existente in prezent si, dupa cum ai putut vedea, cu preturi sub cele ale pietei, care iti aduc economii substantiale, indiferent de tratamente sau de gradele de subtiere.

Aici le-am trecut pe cele cu grosime standard si cu primul grad de subtiere (mai putin la Essilor Varilux Comfort & Physio, unde ai toate gradele incluse in pret), insa beneficiezi de preturi la fel de bune si daca vrei grade de subtiere mai mari.

Pretul lentilelor progresive tine de cateva aspecte principale: valoarea dioptriilor, tehnologia si brandul din spatele lentilelor, gradul lor de subtiere di tratamentele care le sunt aplicate.

* o tehnologie noua, digitala, chiar daca e mai scumpa, te ajuta sa te imprietenesti mai usor cu progresivele decat o tehnologie standard. Cu cat este mai performanta si ofera o individualizare mai mare in functie de nevoile tale, cu atat ai sansa sa te tina 3-5 ani si sa incetineasca cresterea dioptriilor.

* cu cat o lentila este mai subtire, cu atat este mai costisitoare, pentru ca sunt utilizate materiale mai dense si implicit mai scumpe la fabricarea ei.

* tratamentele cele mai bune pentru o viata mai lunga a lentilelor si o vedere cat mai buna includ antireflex superior si protectie pentru ecrane, care sunt putin mai scumpe decat cele standard, mai ales daca sunt insotite si de cel heliomat.

Pe langa toate astea, platesti si brandul sau marca lentilelor. Producatori consacrati precum Essilor, Zeiss sau Hoya au preturi mai mari, bazate pe zeci de ani de inovatie in domeniul lentilelor progresive, care le asigura calitatea. Ei ofera, insa, constant promotii la progresive.

Foarte important de mentionat este ca orice producator de lentile care se respecta va schimba lentilele progresive in cazul in care purtatorul nu se acomodeaza cu ele, fie cu doua perechi - una pentru aproape si cealalta pentru distanta, fie cu o pereche de lentile pentru ochelari bifocali.

***

Noi, la Visionfix, vom inlocui perechea de lentile progresive cu alta noua daca e cazul.

***

Mai jos gasesti ofertele cu lentile progresive pe care le recomandăm cel mai des. 

1. LENTILE ESSILOR VARILUX COMFORT 3.0 INCOLOR - Lentile incolore cu antireflex superior &/protectie ecrane si grad de subtiere la alegere: 1300 Lei​

Pentru efect heliomat adauga 300 de lei pachetului. Lentilele au in spate tehnologia standard si ofera câmpuri vizuale medii. Sunt o solutie economica daca esti prim purtator sau daca ai o aditie de pana in +2.00 la aproape.

2. LENTILE ESSILOR VARILUX PHYSIO 3.0 INCOLOR - lentile incolore cu antireflex superior &/protectie ecrane si grad de subtiere la alegere: 1800 Lei​

Pentru efect heliomat adauga 300 de lei pachetului. Hibrid intre tehnologia standard si cea digitala, cu adaptare rapida si profunzime de camp mai generoasa decat Comfort 3.0.

3. ITAL LENTI TWICE ARMONIE - Lentile incolore & heliomate cu antireflex superior &/protectie ecrane

Lentile prelucrate prin tehnologie digitala. Ele sunt o varianta economica pentru purtatorii care isi doresc o varianta de top, cu cele mai largi campuri vizuale.

ITAL-LENTI TWICE ARMONIE 1.5 INCOLOR (GROSIME STANDARD): 1750 LEI

* ITAL-LENTI TWICE ARMONIE 1.5 HELIOMAT (GROSIME STANDARD): 2300 LEI

* ITAL-LENTI TWICE ARMONIE 1.6 INCOLOR (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 2000 LEI

* ITAL-LENTI TWICE ARMONIE 1.6 HELIOMAT (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 2550 LEI

4. LENTILE ZEISS SMARTLLIFE INDIVIDUAL - Lentile incolore & heliomate cu antireflex superior &/protectie ecrane

Lentile prelucrate prin tehnologie digitala. Ele iti permit sa-ti misti privirea mai rapid si fara disconfort in toate directiile si sunt individualizate in functie de rama si nevoile tale vizuale.

* ZEISS SMARTLIFE INDIVIDUAL 3 1.5 INCOLOR (GROSIME STANDARD): 2550 LEI

* ZEISS SMARTLIFE INDIVIDUAL 3 1.5 HELIOMAT (GROSIME STANDARD): 2750 LEI

* ZEISS SMARTLIFE INDIVIDUAL 3 1.6 INCOLOR (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 2750 LEI

* ZEISS SMARTLIFE INDIVIDUAL 3 1.6 HELIOMAT (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 2950 LEI

 

5. LENTILE ESSILOR VARILUX XR DESIGN - Lentile incolore & heliomate cu antireflex superior &/protectie ecrane

Tehnologia XR motion are la baza inteligenta artificiala, utilizand modele predictive de comportament vizual pentru a genera o experienta vizuala remarcabila.

* ESSILOR XR DESIGN 1.5 INCOLOR (GROSIME STANDARD): 2800 LEI

* ESSILOR XR DESIGN 1.5 HELIOMAT (GROSIME STANDARD): 3400 LEI

* ESSILOR XR DESIGN 1.6 INCOLOR (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 3150 LEI

* ESSILOR XR DESIGN 1.6 HELIOMAT (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 3700 LEI 

6. LENTILE ESSILOR VARILUX XR TRACK - Lentile incolore & heliomate cu antireflex superior &/protectie ecrane

Personalizare avansata datorita masurarii suplimentare a comportamentului vederii de aproape​. Lentile recomandate celor pretențioși, care vor lentile progresive super personalizate, croite pentru modul lor unic de a privi aproape.

* ESSILOR XR TRACK 1.5 INCOLOR (GROSIME STANDARD): 3050 LEI

* ESSILOR XR TRACK 1.5 HELIOMAT (GROSIME STANDARD): 3600 LEI

* ESSILOR XR TRACK 1.6 INCOLOR (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 3350 LEI

* ESSILOR XR TRACK 1.6 HELIOMAT (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 3950 LEI 

7. LENTILE ESSILOR VARILUX XR PRO - Lentile incolore & heliomate cu antireflex superior &/protectie ecrane

Cele mai personalizate lentile progresive de la producatorul francez.

* ESSILOR XR PRO 1.5 INCOLOR (GROSIME STANDARD): 3750 LEI

* ESSILOR XR PRO 1.5 HELIOMAT (GROSIME STANDARD): 4350 LEI

* ESSILOR XR PRO 1.6 INCOLOR (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 4100 LEI

* ESSILOR XR PRO 1.6 HELIOMAT (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 4700 LEI

 ***

Rama pe care o alegi este importanta in primul rand din perspectiva nevoii de corectie si apoi din punct de vedere estetic. Cum arata ramele de ochelari potrivite pentru ochelari progresivi?

Rama pe care o alegi este importanta in primul rand din perspectiva nevoii de corectie si apoi din punct de vedere estetic. Cum arata ramele de ochelari potrivite pentru ochelari progresivi?

* ramele de ochelari potrivite trebuie sa aiba o inaltime a lentilei de minimum 30 mm.

* ramele metalice sunt de preferat pentru ca pot fi ajustate mai usor pe inaltime pentru confort sporit. Asta nu inseamna ca ramele din plastic nu se potrivesc, atat timp cat se respecta anumiti parametri (saua nazala, inclinatia si curbura ramei etc.)

* ramele pe capse sau surub (cele alcatuite doar din lentilele care se prind intre ele printr-un element metalic) sunt de asemnea o solutie eleganta, care fac ochelarii sa para aproape invizibili. 

VISIONFIX.RO iti asigura consiliere privind tehnologia de care ai nevoie daca esti interesat/a de lentile progresive de inalta calitate, la un pret super bun.

Programeaza testare optometrica amanuntita dedicata corectiei cu lentile progresive in Bucuresti sau Cluj Napoca pentru a discuta oferte si solutii personalizate.

 

Programeaza aici

 

 

Citeste si:

Ce sunt lentilele progresive

Presbiopia - chestii practice

Miopia - chestii practice

Astigmatismul - chestii practice

Hipermetropia - chestii practie