... Transport gratuit
... Produse de calitate
... Retur in 30 zile
... Plata in rate
Pachetul „Night Owl” pentru soferii full-time
Pachetul „Night Owl” pentru soferii full-time

Multi soferi se plang ca au mai putina incredere cand conduc noaptea decat in timpul zilei. Asta se poate datora intr-o mare masura unor probleme vizuale. Perceptia mediului inconjurator se schimba dupa lasarea intunericului, cand ne orbesc farurile masinilor de pe contrasens si cand apreciem mai greu distantele.  

Am introdus in pachetelele noastre specializate si lentile menite sa rezolve aceste probleme: Night Drive Boost de la Nikon, niste lentile incolore si transparente, deci estetice, care pot fi purtate la fel de bine ziua, nu doar noaptea.

Iata cum isi fac treaba: 

PROBLEMA

Retina are doua tipuri de fotoreceptori: conurile, responsabile pentru vederea de zi, si bastonasele, care slujesc vederii de noapte. Noaptea, reflexiile generate de faruri care apar pe lentilele ochelarilor produc imagini parazite. Bastonasele o iau razna din cauza lor si apare senzatia de orbire. Rezulta o deteriorare a perceptiei vizuale a ochelaristului de la volan.

SOLUTIA

Datorita tehnologiei Reflect Control, lentilele Night Drive Boost reduc reflexiile si imbunatatesc vederea pe timp de noapte. Concret: 

• Sursele de lumina si obiectele reflectante sunt net conturate

• Luminozitatea pe timp de noapte este marita

• Senzatia de orbire este atenuata

• Timpul mediu de detectare a unui obstacol este sub 2,5 secunde, sustin producatorii

Le poti purta fara nici un fel de probleme - indiferent de conditiile de iluminare - si ziua, cand iti ofera protectie anti-UV.

Daca te orbeste putin pretul acestor lentile specializate, ii reducem reflexiile cu 20% (pentru pachetul complet rama + lentile). Hai la o testare gratuita & personalizata in shopurile noastre din Bucuresti (Popa Tatu 23) si Cluj (Iuliu Maniu 35), sa vorbim despre tehnologie exigenta. 

Detalii la: 

0746098091 (Eugen)

0727722669 (Ionut)

Sa ne vedem cu bine in trafic!

 

Programeaza testare optometrica in Bucuresti sau Cluj si afla care este setarea ta 'nigt owl'!