...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
PROMOTIE | Lentile progresive ultra-personalizate ZEISS SmartLife Individual la SUPER PRET
PROMOTIE | Lentile progresive ultra-personalizate ZEISS SmartLife Individual la SUPER PRET

ZEISS este un lider al preciziei in materie de lentile de corectie cu dioptrii, domeniu in care se remarca prin cele mai noi tehnologii de personalizare. Acestea au in spate 175 de ani de experienta in cercetare si inovare si sunt adaptate stilului de viata actual, dependent de dispozitivele ecranelor digitale. 

Daca esti mereu conectat/a si in permanenta miscare, cu ochii suprasolicitati de ecrane, esti canditatul/candidata ideal/a pentru o pereche de lentile progresive din gama SmartLife - noua generatie de lentile a producatorului german. Ele sunt fabricate printr-o tehnologie digitala care le prelucreaza punct cu punct (free-form), pentru a oferi o vedere clara in toate directiile privirii si in orice conditii de lumina, in functie de nevoile vizuale & parametrii tai individuali.

Daca vrei sa treci la lentile progresive sau porti deja asa ceva, gama ZEISS SmartLife iti pune la dispozitie variante pentru o intrare lina in lumea progresivelor sau ultra personalizare daca esti purtator cu experienta. Ele sunt construite 100% digital si adaptate unui stil de viata activ, in miscare si cuplat la dispozitive electronice, care iti impune sa vezi „tzais” la fiecare dintre cele trei distante: departare, intermediar & aproape. 

Iti recomandam cea mai avansata optiune de lentile progresive din gama SmartLife:

SmartLife INDIVIDUALcea mai avansata solutie Zeiss in materie de lentile progresive, recomandata tuturor purtatorilor de ochelari progresivi. Aceste lentile ofera cele mai largi campuri vizuale si te ajuta daca esti mereu conectat si in miscare. Ele iti permit sa-ti misti privirea mai rapid si fara disconfort in toate directiile si sunt individualizate si optimizate in functie de rama, de parametrii tai individuali si activitatile tale zilnice. Pentru aceste lentile, se iau in considerare situatiile de iluminare dificile, precum si modificarile fiziologice pe care varsta le imprima asupra cristalinului si diametrului pupilei.

Ti-am pregatit niste preturi promo pentru perechea de lentile, cu grosime standard si primul grad de subtiere, care suna asa: 

ZEISS SMARTLIFE INDIVIDUAL3 1.5 INCOLOR (GROSIME STANDARD): 2550 LEI

ZEISS SMARTLIFE INDIVIDUAL3 1.5 HELIOMAT (GROSIME STANDARD): 2750 LEI

ZEISS SMARTLIFE INDIVIDUAL3 1.6 INCOLOR (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 2750 LEI

ZEISS SMARTLIFE INDIVIDUAL3 1.6 HELIOMAT (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 2950 LEI

In acest pret, ai incluse lentilele, montajul si o testare optometrica amanuntita, dedidata corectiei cu lentile progresive. La lentilele incolore, poti alege intre doua tratamente premium. Faci economii de pana la 1000 de lei fata de pretul de catalog.

VISIONFIX.RO iti asigura consiliere privind tehnologia de care ai nevoie daca esti interesat/a de lentilele progresive ZEISS Smartlife Individual.  

Programeaza aici testare optometrica in Bucuresti sau Cluj Napoca pentru a discuta oferte si solutii de corectie cu lentile progresive ZEISS SMARLIFE