...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Care sunt ochelarii potriviti pentru vedere clara la interior?
Care sunt ochelarii potriviti  pentru vedere clara la interior?

Pesterile moderne au devenit extrem de primitoare. Ne adaptam rapid la confortul si beneficiile vietii din interiorul casei sau birourilor, care ne ademenesc cu utilitati esentiale pentru a ne tine captivi: apa, canalizare, electricitate & internet.

Din acest motiv, foarte multi dintre noi isi petrec mare parte din timp in mediul interior, fie ca lucreaza de acasa, de la birou, atelier, magazin sau cabinet. E cert ca nu ne deranjeaza sa traim si sa muncim intr-un spatiu inchis.

In general, performanta vederii noastre este testata, conform protocoalelor, pentru o vedere clara la distanta (claritate peste 6 m) si  aproape (pana la 40 cm). Astfel, nu se pune inca suficient accent pe nevoia de claritate la distante intermediare (intre 40 cm si 4 m) - mai exact, acele distante la care ne desfasuram in mod curent activitatile de lucru si pentru care trebuie sa avem dioptrii potrivite.

Adaptarea dioptriilor pentru claritate optima la interior - si la distantele intermediare la care ne desfasuram activitatea - este practica pentru:

*Cei trecuti de 40 ani care-si dau seama ca sunt nevoiti sa departeze cartea sau telefonul pentru a vedea din nou clar si au nevoie ochelari pentru citit pentru a rezolva aceasta problema.

Fenomenul este unul cat se poate de natural - se numeste prezbiopie si i se intampla fiecarui om dupa 40 de ani.

 

 

Ochelarii pentru citit nu sunt suficienti daca avem nevoie de claritate si pentru distante intermediare, nu doar pentru aproape. In acest caz, e recomandat sa apelam la lentile specializate - acestea se numesc lentile multifocale pentru interior, lentile ocupationale sau lentile degresive. In video-ul de mai jos povestim pe larg despre ochelarii dedicati acuitatii vizuale optime la interior.

 

 

Daca petreci mult timp acasa, la birou, in cabinet, atelier sau in alt spatiu inchis si vrei sa ai vedere clara adaptata distantei tale de lucru, atunci ochelarii cu lentile de interior sunt solutia cea mai eleganta.

Pentru activitati in aer liber, condus si alte situatii in care trebuie sa vezi clar prioritar la distanta, vom folosi ochelari pentru distanta sau variante de ochelari progresivi care acopera toate zonele de interes.

Pentru a programa o consultatie optometrica amanuntita click aici