...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc

Protectie PC

Scuturi pentru ochii dependenti de ecrane

Protectie PC

Pe vremuri, cand vanam sau cultivam plante, ochii nostrii s-au adaptat foarte bine la a privi la distanta si mai putin la aproape. Astazi in schimb, 'vanam si cultivam' cu ochii lipiti de ecranele dispozitivelor electronice o buna parte din zi.

Oboseala oculara determinata de privitul indelungat al ecranelor luminoase la mica distanta, fara pauze, poate fi cauza lipsei de concentrare si a unui somn agitat. Protectia ochilor nostri devine obligatorie daca petrecem mai mult de 4 ore pe zi in fata dispozitivelor digitale.

Lentilele cu efect calmant sunt diverse, cu efecte variabile in functie de calitatea tratamentului antireflex impotriva luminii albastre-violet daunatoare. Da-ne untelefon pentru detalii: 0746098091.

La finalul acestei pagini vei gasi mai multe informatii despre cum poti avea grija de ochi tai in fata ecranelor digitale.

Programeaza aici testare optometrica gratuita in Bucuresti sau Cluj-Napoca pentru a discuta despre cea mai potrivita solutie de protectie in fata ecranelor digitale.

28 produse


Ochelari cu protectie ecrane

Ochii nostrii protesteaza destul de tarziu daca sunt fortati sa priveasca ecrane luminoase mai multe ore pe zi.

Uneori durerile de cap, senzatia de ochi uscat sau, pur si simplu, oboseala oculara pe care o simtim pentru ca nu ne dezlipim ochii din laptop sau telefon ne avertizeaza ca e timpul sa facem ceva.

ochelari protectie ecrane

Pauzele o data la 20 minute care ne redirectioneaza privirea catre un obiect la distanta (cel putin 6 metri) vor ajuta sistemul de zoom natural al ochiului sa se relaxeze.

Hidratarea corespunzatoare, precum si evitarea privitului ecranelor dispozitivelor cu cel putin o ora inainte de a adormi vor contribui la relaxarea oculara.

Ochelarii cu protectie la lumina emisa de ecranele dispozitivelor ne protejeaza in proportie de 25-50% in functie de tratamentul de protectie aplicat lentilei si de gradul de intensitate al spectrului de lumina albastra emis de ecrane.

Sfat: reduceti luminozitatea dispozitivului astfel incat sa priiviti confortabil ecranul alaturi de o sursa de lumina secundara, cum ar fi o lampa sau o veioza in conditii luminozitate redusa.

Oboseala oculara poate fi determinata si de o nevoie de corectie a vederii la distanta sau aproape.

Programeaza testare optometrica si vom testa gratuit acuitatea vizuala in Bucuresti sau Cluj-Napoca