...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Vrei sa vezi Bucegii de la birou? Vino la noi
Vrei sa vezi Bucegii de la birou? Vino la noi

Vazul este unul dintre cele mai importante simturi: e responsabil pentru 80% din tot ce percepi in jurul tau. In plus, un creier sanatos are nevoie de o vedere sanatoasa ca sa functioneze optim. El este organul de care depinzi cel mai mult si care-ti permite sa duci o viata complexa. Este conectat de ochi prin nervul optic si e important ca cele doua organe sa fie in armonie, ca tu sa ai o calitate a vietii mai buna. 

O vedere clara te ajuta sa inveti si sa intelegi mai mult, sa lucrezi si sa conduci mai bine si sa-ti dezvolti capacitati de orice natura. Iar daca iti protejezi ochii constant, reduci riscul de a-ti diminua sau pierde vederea in viitor, precum si pe cel de a avea cataracta sau glaucom. Sanatatea ochilor ar trebui sa fie una dintre grijile tale constante, asa ca e important sa-i duci la un service vizual o data pe an, intr-un cabinet de optometrie sau de oftalmologie, si atunci cand literele incep sa-ti danseze in fata lor ca la un party de techno, si daca nu consideri ca ai probleme cu ei.

Optometria se ocupa cu teste de vedere, avand in centru o persoana acreditata (inginerul optometrist) sa faca masuratori si evaluari ale performantei ochilor tai – care se mai numesc si teste de acuitate vizuala. Ea are in vedere si mediul in care locuiesti & lucrezi, pentru a-ti adapta acuitatea la nevoile vizuale cotidiene si a-ti permite sa-ti indeplinesti obligatiile sociale. Confortul vizual optim e in stransa legatura cu mediul tau real.

Iata cum functioneaza tot procesul la noi:

* Te programezi pentru un test vedere, iar noi te sunam sa ne spui cateva vorbe despre ce te deranjeaza la nivel vizual.    

* Cum intri in magazin, te luam prin invaluire cu un proces de anamneza, primul pas al unui test pentru ochi. N-are treaba cu hipnoza sau cu amnezia, n-o sa-ti stergem de pe retina ce nu-ti place sa vezi. Doar povestim detaliat despre trairile tale vizuale de zi cu zi si despre trecutul tau oftalmic. Apoi ne uitam adanc in ochii tai si-ti citim pacatele oculare cu un autorefractometru: un aparat inzestrat cu darul de a-ti ghici in ochi in cateva secunde, cat ai zice „miopie”:

* Ultima etapa si cea mai importanta e cea in care tu decizi cat de bine vrei sa vezi – testarea subiectiva. Te lasam sa te joci cu lentile, cu litere si culori, iar cand te plictisesti si incepi sa vezi din nou ca un vultur, te lasam in pace si-ti scriem reteta. Totul dureaza cam 30 de minute, iar la final te ajutam sa-ti gasesti si rame & lentile.

Programeaza-te aici, prin e-mail: salut@visionfix.ro sau prin telefon: 0215551664.

Te asteptam in shop-urile noastre din Bucuresti (Dr. Iacob Felix 99) si Cluj-Napoca (Iuliu Maniu 35).

Sa ne privim cu bine!