...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Vrei sa vezi Bucegii de la birou? Vino la noi
Vrei sa vezi Bucegii de la birou? Vino la noi

Vine un moment in viata cand literele incep sa-ti danseze in fata ochilor ca la un party de techno, iar acuitatea ta vizuala atinge ritmul cu care vorbeste Iohannis. E momentul pentru un consult la ochi. Ne ocupam si de asta in magazinul nostru de pe Popa Tatu 23. Nu trebuie decat sa te programezi si sa ne spui doua trei-vorbe despre ce te deranjeaza.    

Cum intri in magazin, te luam prin invaluire cu un proces de anamneza. N-are treaba cu hipnoza sau cu amnezia, n-o sa-ti stergem de pe retina ce nu-ti place sa vezi. Doar povestim detaliat despre trairile tale vizuale de zi cu zi si despre trecutul tau oftalmic. Apoi ne uitam adanc in ochii tai si-ti citim pacatele oculare cu un autorefractometru: un aparat inzestrat cu darul de a-ti ghici in ochi in cateva secunde, cat ai zice „miopie”:

Ultima etapa si cea mai importanta e cea in care tu decizi cat de bine vrei sa vezi – testarea subiectiva. Te lasam sa te joci cu lentile, cu litere si culori, iar cand te plictisesti si incepi sa vezi din nou ca un vultur, te lasam in pace si-ti scriem reteta. Totul dureaza cam 30 de minute, iar la final te ajutam sa-ti gasesti si rame & lentile.

Programeaza-te pe pagina noastra de Facebook, prin e-mail: living@visionfix.ro sau prin telefon: 0746098091 (Eugen) & 0727722669 (Ionut). 

Sa ne privim cu bine!