...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Vreau lentile heliomate de la Essilor!
Vreau lentile heliomate de la Essilor!

Vine in sfarsit vremea buna si meriti sa-ti scalzi ochii slab vazatori in soare dupa atata alternanta de iarna cu toamna. Ca s-o faci cum trebuie, te vrajim cu un tratament care-ti ofera protectie solara, disponibil oricand la spa-urile noastre vizuale: Transitions Generatia 8. E cel mai de ultima ora tratament responsabil pentru lentilele fotocromice sau fotocromatice sau helimoate sau care se inchid la soare sau cum vrei sa le spui.

Lentilele Essilor fac casa buna cu Transitions Generatia 8 si te invita sa te aperi de soare cu niste culori smechere, ale caror nume par scoase dintr-un joc de boomer-i ca Heroes of Might and Magic: Amber, Amethyst, Emerald & Saphyre. Vulturu' Miop, colegul nostru optometrist de la Visionfix Cluj-Napoca, se joaca cu ele in video-ul de mai jos (ar fi putut sa curete mai bine lentilele inainte de prezentare, dar iti poti da seama de culori).

Care-i treaba cu lentilele Transitions Gen8?

Sunt cea mai noua generatie de lentile fotocromatice/heliomate Essilor, rodul a peste 5 ani de cercetare realizata de Transitions Optical, care s-a jucat cu moleculele colorate pana le-a facut sa se imbine mai performant decat in cazul generatiei trecute, Tranistions 7.

Producatorul promite ca aceste lentile se inchid cu 30% mai repede si se deschid cu 3 minute mai devreme decat generatia anterioara, sunt mai colorate si mai durabile. Ele ofera claritate maxima in spatii inchise, blocheaza in proportie de 100% razele UVA & UVB, blocheaza cel putin 20% din lumina albastra violet daunatoare in interior si peste 85% din cea din aer liber.

Daca stai mult la volan, atunci poti opta pentru lentilele Transitions XTRActive Gen8, care au un singur si mare plus: se inchid si in spatele parbrizului. Ele se coloreaza foarte intens in aer liber cand e soare (80% la 35 de grade Celsius) si moderat in masina (50% la 27 de grade Celsius). 

Poti folosi acest efect fotocromatic la orice dioptrii si poti sa ne intrebi mai multe despre ele la 0746098091, unde te va lua in primire Vulturu' Miop.

Aici te poti programa pentru o testare optometrica gratuita in shop-urile noastre din Bucuresti si Cluj Napoca. Sa ne privim cu bine!