... Transport gratuit
... Produse de calitate
... Retur in 30 zile
... Plata in rate
Visionfix, dealer-ul tau de clipoane
Visionfix, dealer-ul tau de clipoane

A inceput sezonul de cliponeala! Balta noastra e plina de ochelari clip-on care stau cu gurile pe-afara si asteapta sa-i prinzi, iar dealer-ul nostru e cu ochii-n patru (vezi-l mai jos).

Ce sunt ochelarii clip-on?

„Clip-on” vine din grecescul „κλιπ” si inseamna „viziune”. Lasand gluma la o parte, ochelarii clip-on sunt ochelari de soare cu prescriptie sau ochelari de vedere undercover, depinde cum privesti lucrurile.

Ramele lor sunt ca ale oricaror alti ochelari de vedere, adica poti sa le montezi lentile cu toate combinatiile de dioptrii posibile, insa au un mare plus: poti sa prinzi de ele „clip”-uri, niste cadre foarte fine cu lentile colorate & polarizate care se ataseaza de rama prin doi magneti, fix peste lentilele de vedere.

Astfel, ochelarii tai se transforma din unii de vedere in unii de soare cu dioptrii & invers cat ai zice „radiatii UV”. De aceea ii si numim „ochelari cu dubla personalitate”: una dintre ele corecteaza viciile de refractie, cealalta te apara in batalia cu soarele.

Avem peste 100 de modele

Poti le sa probezi in magazinul nostru de pe strada Popa Tatu 23.

Daca vrei sa-ti calaresti nasul cu ceva fin si polarizat, ai doua variante:

* Rame clip-on din ULTEM de la Solano (ULTEM-ul este un material premium, ultrausor si rezistent, din care se construiesc componente pentru avioane.) 

* Rame clip-on din plastic premium de la Invu

In ambele variante, lentilele clip-ului magnetic sunt 100% polarizate si dau de pereti cu radiatiile UV 400.

Clip-ul este adaptat design-ului fiecarei rame, deci nu poate fi schimbat cu alte modele de rame.

La unele modele Solano poti comanda clip-uri separate daca nu-ti ajunge unul.

Iar daca esti de-a dreptul ahtiat/a dupa clip-uri, avem solutie si pentru asta:

Clip-on Set (de la Solano si 99 John St. NYC), o trusa de prim ajutor pentru ochelarii tai de vedere, care contine 4 clipuri: unul cu protectie pentru ecrane, unul pentru condus si doua de soare (dintre care unul cu efect de oglinda); unele seturi au doar clipuri de soare. 

Iata un exemplu:

In loc de incheiere, iti amintim ca facem si testari optometrice pe Popa Tatu 23, asa ca beneficezi de service vizual complet cand vii la probat clipoane. Poti sa te programezi la: 0746098091 sau 0727722669.

Sa ne privim cu bine!