...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
SUPER PRET | Lentile pre-progresive Zeiss pentru claritate la aproape
SUPER PRET | Lentile pre-progresive Zeiss pentru claritate la aproape

Ai intre 30 si 49 de ani si stai mereu cu ochii cufundati in dispozitive digitale - smartphone, tableta, sistem GPS, laptop. La un moment dat, in timpul acestui „sejur” digital, te trezesti cu ochii obositi si/sau uscati, cu dureri musculare in zona gatului si cu o vedere incetosata & neclara.

Fie ca esti ochelarist/a sau nu, daca privesti mult & des in ecrane digitale, vederea ta la aproape ajunge sa sufere: suprasolicitarea ochilor la distante mici face ca acestia sa-si piarda din focus.

Daca depinzi de acest stil de viata mereu conectat digital la distante mici, o solutie pentru o vedere clara si relaxata sunt asa-numitele lentile cu suport de aditie. Noi le numim, mai simplu, lentile pre-progresive (progresivele sunt acele lentile cu care vezi la 3 distante: departare, intermediar si aproape, printr-un culoar de progresie care face tranzitia intre dioptrii).

De ce pre-progresive?

Pentru ca au in partea de jos un adaos de putere pentru aproape, care iti permite sa privesti confortabil in dispozitive digitale aflate la o distanta mai mica (cca. 30 cm) decat cea la care privesti in mod normal la apropiere (38-40 cm). Ele sunt insa prevazute sa te ajute si la semi-distanta, unde iti tii laptopul. Si sunt recomandate indiferent daca ai sau nu dioptrii la distanta (miopie sau hipermetropie). 

Lentilele Zeiss Digital Smartlife sunt concepute fix pentru aceasta nevoie. In partea de sus, ele au campuri vizuale largi pentru privitul la distanta, confortabile atat pentru emetropi (cei care nu au nevoie de corectie cu dioptrii), cat si pentru miopi sau hipermetropi. In partea de jos vine acel adaos de putere cu dioptrii pe plus (intre +0.5 si +1.25 dpt.), care clarifica vederea la aproape si reduce disconfortul si oboseala ochilor.

Aceste lentile urmeaza design-ul progresivelor din gama Zeiss Smartlife, asigurand o tranzitie lina dinspre zona de distanta inspre cea de aproape si o vedere naturala in laterelale lor - unde aberatiile (neclaritatile) specifice lentilelor progresive sunt mult reduse. Acest lucru e important, pentru ca purtatorii de ochelari de distanta sunt obisnuiti sa-si miste ochii pe orizontala fara distorsiuni sau aberatii.  

Astfel, dupa ce iti va creste aditia la aproape o data cu varsta, pe masura ce cristalinul imbatraneste natural si incepe sa dea rateuri la aproape (presbiopie), vei fi mult mai pregatit/a sa te adaptezi cu lentilele progresive.

Daca esti pregatit/a sa incerci pre-progresivele de la Zeiss, ti-am pregatit niste super preturi la lentile, cu grosime standard si primul grad de subtiere:

* ZEISS DIGITAL LENS SMARTLIFE 1.5 INCOLOR (GROSIME STANDARD): 1200 LEI

* ZEISS DIGITAL LENS SMARTLIFE 1.5 HELIOMAT (GROSIME STANDARD): 1400 LEI

* ZEISS DIGITAL LENS SMARTLIFE 1.6 INCOLOR (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 1400 LEI

* ZEISS DIGITAL LENS SMARTLIFE 1.6 HELIOMAT (PRIMUL GRAD DE SUBTIERE): 1600 LEI

In acest pret, ai incluse lentilele, montajul si o testare optometrica amanuntita, dedidata corectiei cu lentile progresive. La lentilele incolore, poti alege intre doua tratamente premium. Faci economii de pana la 500 de lei fata de pretul de catalog.

Promotia este valabila doar cu programare in shopurile noastre din: 

Bucuresti, strada Dr. Iacob Felix 99

Cluj Napoca, Piata Agroalimentara Leul, in hala, langa farmacia Ducfarm, acces din strada Arges Nr. 5 si strada Ploiesti Nr. 6-8

Te poti programa aici, la numarul de telefon 0215551664 sau la adresa de e-mail salut@visionfix.ro pentru a beneficia de oferta.

Sa ne privim cu bine!