... Transport gratuit
... Produse de calitate
... Retur in 30 zile
... Plata in rate
Promo Combo Visionfix
Promo Combo Visionfix

COMBO la Visionfix inseamna ca primesti ochelari completi, rame + lentile cu dioptrii, la un pret atractiv. Montajul si Transportul sunt incluse.

Ce inseamna Combo Visionfix:

Pentru orice rama din shop primesti lentile cu dioptrii incluse* si 3 categorii de rame:

1. Rame Visionfix cu lentile cu dioptrii incluse* - 450 lei

2. Oricare alte rame, inclusiv clip-on cu dioptrii incluse* - 650 lei

3. Rame Hugo Boss cu dioptrii incluse* - 900 lei

* Lentilele care se califica sunt cele cu grosime standard (1.5) - pentru dioptrii cu valori cuprinse intre 0.25 si 2 (+/-) si cilindru pana in 2 dioptrii (+/-) - si cele cu primul grad de subtiere (1.6) - pentru dioptrii cu valori cuprinse intre 2 (+/-) si cilindru pana in 2 dioptrii (+/-). Ele au toate tratamentele necesare: antireflex, antistatic, protectie zgarieturi si protectie ecrane digitale. 

In functie de rama pe care o alegi si dioptriile tale, reducerile aplicate pentru pachetul combo Visionfix variaza intre 15% si 35%.

Testarea si prescriptia optometrica este GRATUITA. Testam sa vedem cat de bine vezi fara ochelari & ai apoi, we visionfix you! Vom incerca sa gasim impreuna setarea "ochi de vultur", iar daca nu o găsim, vom cauta pana vei vedea clar ce este important pentru tine! 

Te asteptam in shop-urile din Bucuresti, str. Popa Tau 23, sau Cluj-Napoca, str. Iuliu Maniu 35.

Tragere la sorti - daca dai cu zaru' 7 din doua incercari, primesti o rama clip-on cu un parasolar Solano sau Eskymo la alegere. Punem la bataie 2 rame clip-on cu un parasolar.

Daca dioptriile tale nu se incadreaza, o sa primesti o reducere oricum, pentru comanda ta, practic 20% la intreaga valoare de achizitie (rame + ochelari de corectie).

Daca ai deja o prescriptie si doresti sa comanzi ochelarii online, plaseaza comanda pentru rama pe care o alegi si adauga prima optiune de lentile, iar noi te vom contacta pentru detalii suplimentare.

Sa ne privim cu bine!

 

Programeaza testare optometrica in Bucuresti sau Cluj si afli care este setarea ta "ochi de vultur"!