... Transport gratuit
... Produse de calitate
... Retur in 30 zile
... Plata in rate
Pachetul „Zen” pentru miopii captivi in ecrane
Pachetul „Zen” pentru miopii captivi in ecrane

Suntem in plina pandemie a utilizarii dipozitivelor digitale. Cu mic, cu mare, ne petrecem majoritatea timpului pe care nu-l dormim cufundati in tablete si smartphone-uri.

Nu trebuie sa ne mire atunci daca incepem sa nu mai vedem clar, daca ochii nostri se irita sau se usuca sau daca apar durerile dorsale, cele de ceafa & de cap si chiar vederea dubla.

Toate sunt efecte ale „efortului ocular digital”.

De ce apare el: 

* Cand privim aproape, muschiul ciliar din ochi se contracta pentru a deforma cristalinul. Aceasta tensionare a muschiului ciliar, dupa mai multe ore de efort, duce la suprasolicitarea lui si la aparitia oboselii oculare.

** Difuzia luminii albastre si a celei ultraviolete amplifica aceasta oboseala. Ecranele LCD ale dispozitivelor digitale emit lumina albastra cu energie mare, marind astfel foarte mult efortul ocular.

Asa ca am apelat la Nikon pentru o solutie zen dedicata ochilor miopi intoxicati de ecrane: lentilele monofocale cu aditie Relaxsee Neo. Acestea reduc efortul muschiului ciliar la vederea aproape si, prin urmare, stresul ochilor in fata dispozitivelor digitale, gratie asa-zisei Twin Technology”, bazata pe o ecuatie simpla:

Vedere clara la distanta in partea de sus a lentilei
+
Vedere relaxata la aproape in partea de jos a lentilei
=
Utilizare confortabila a dispozitivelor digitale

Iata cum se explica efectul zen:

Cand utilizam o lentila potrivita pentru vederea la distanta, ochii fac un efort suplimentar la privirea aproape. Cu lentile standard monofocale, purtatorii pot avea probleme de acomodare la vederea aproape. Cresterea usoara a puterii lentilei Relaxsee Neo in zona de Relaxare - partea de jos a lentilei - asigura suficient sprijin pentru acomodare si mentinerea confortului.

Daca te tulbura nitel pretul acestor lentile specializate, iti readucem zenul in ochi cu o reducere de 20% (aplicata pachetului complet rama + lentile). Hai la o testare gratuita & personalizata in shopurile noastre din Bucuresti (Popa Tatu 23) si Cluj (Iuliu Maniu 35), sa vorbim despre tehnologie exigenta. 

Detalii la: 

0746098091 (Eugen)

0727722669 (Ionut)

Sa ne relaxeem cu bine!

Programeaza testare optometrica in Bucuresti sau Cluj si afla care este setarea ta pentru 'ochii zen'!