... Transport gratuit
... Produse de calitate
... Retur in 30 zile
... Plata in rate
Pachetul „Vad si cand nu trebuie” pentru conditii de iluminat slab
Pachetul „Vad si cand nu trebuie” pentru conditii de iluminat slab

Cand lumina din jurul nostru este redusa, citim cu dificultate si ne e mai greu sa facem activitati care ne solicita vederea. Culorile si nuantele devin mai sterse, pentru ca sensibilitatea maxima a perceptiei lor se deplaseaza spre zona albastru-verde a spectrului in conditii de iluminat slab.

La persoanele de peste 60 de ani, lumina care ajunge la fotoreceptoprii din ochi este cu doua treimi mai redusa decat la 20 de ani. Efectul se datoreaza ingalbenirii treptate a cristalinului si reducerii sensibilitatii fotoreceptorilor odata cu inaintarea in varsta si limiteaza capacitatea persoanei de a face activitati curente, pentru ca distinge mai greu intre albastru, verde si rosu.

Exista solutii vizual care dau un boost de lumina atunci cand cea din jur e scazuta. Una dintre cele mai noi este lentila SeeCoat Bright UV de la Nikon. Descrisa de producatorii ei drept prima lentila incolora de uz cotidian cu amplificare luminozitate”, ea promite asa

* Perceptie mai luminoasa - te bucuri de fiecare detaliu si culoare asa cum merita sa fie percepute, chiar si in lumina redusa.

* Contrast superior - contrastul este amplificat astfel incat sa vezi zonele inchise si mai inchise, iar pe cele luminoase si mai luminoase.

* Detalii mai precise - citesti mai usor chiar si in conditii de lumina redusa; vezi mai clar si distingi mai bine culorile la aproape chiar si in lumina redusa.

* Reduce UV pe ambele suprafete ale lentilei.

Daca ti se intuneca privirea cand auzi de pretul acestor lentile specializate, iti readucem lumina in ochi cu o reducere de 20% (pentru pachetul complet rama + lentile). Hai la o testare gratuita & personalizata in shopurile noastre din Bucuresti (Popa Tatu 23) si Cluj (Iuliu Maniu 35), sa vorbim despre tehnologie exigenta.

Detalii la: 

0746098091 (Eugen)

0727722669 (Ionut)

Sa ne vedem cu bine pe intuneric!

Programeaza testare optometrica in Bucuresti sau Cluj si afla care este setarea de felina!