... Transport gratuit
... Produse de calitate
... Retur in 30 zile
... Plata in rate
Pachetul „Scufita Rosie” pentru miopi exigenti
Pachetul „Scufita Rosie” pentru miopi exigenti

Peste 32% din populatia lumii este mioapa. Asta spunea un studiu publicat anul trecut in jurnalul stiintific Investigative Ophthalmology and Visual Science. Tot de-acolo aflam si o predictie: aproape 60% din oamenii de pe Terra vor avea dioptrii cu minus la sfera pana in 2050, mai ales in tarile dezvoltate.

Spunem asta pentru a le aminti miopilor profesionisti ca sunt (si vor fi) multi altii ca ei si ca e important sa-si imblanzeasca mereu miopia. Fix din perspectiva asta le-am pregatit o promotie campionilor la categoria grea si semi-grea ale valorilor dioptrice cu minus in fata. Celor care nu te-ar recunoaste, fara ochelari, cand stai la un metru de ei, dar care sunt exigenti cu vederea si cu look-ul lor.

Venim cu o solutie specializata in directia asta. Bine, nu noi, ci tehnologia de la Nikon, care a conceput o lentila speciala pentru miopia medie si forte: Myopsee. E cea mai noua din bucataria de monofocale Nikon, fiind dedicata exclusiv miopilor. Hashtagurile ei sunt #foartefina, #maisubtire & #vedereultraprecisa. Lentila e dublu asferica si optimizata optic pentru o redare extrem de fidela a imaginilor - aberatiile sunt reduse in orice punct al lentilei, care are un aspect ideal datorita suprafetelor mai intinse.

Pe de o parte, optimizarea asferica pe ambele suprafete - frontala si posterioara - ale lentilei permite o reducere suplimentara a astigmatismului in comparatie cu un design asferic simplu. Pe de alta parte, acest design dublu asferic, obtinut cu softul special Nikon Optical Design Engine, contribuie la obtinerea unor lentile cu pana la 16% mai subtiri la margine si cu pana la 11% mai usoare decat alte lentile trimise sa lupte cu miopia.

Ele oferia o estetica superioara a ochiului si a fetei: te lasa sa-ti pastrezi look-ul natural pentru ca reduc considerabil distorsiile periferice si, implicit, efectul „ochilor mici” specific miopilor mari. In alte cuvinte, o vei putea pacali si tu pe Scufita Rosie, care nu se va putea abtine sa exclame: „Bunico, dar ce ochi mari ai!”.

Toate astea aduc cu sine si un pret mai mare decat al altor lentile pentru miopie, dar il imblanzim noi cu o reducere de 20% (aplicata pachetului complet rama + lentile). Hai la o testare gratuita & personalizata, in shopurile noastre din Bucuresti (Popa Tatu 23) si Cluj (Iuliu Maniu 35), ca sa vorbim despre tehnologie exigenta.

Detalii la: 

0746098091 (Eugen)

0727722669 (Ionut)

Sa ne myopssem cu bine!

 

Programeaza testare optometrica in Bucuresti sau Cluj-Napoca si afli care este setarea ta "ochi de vultur"!