...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Ochelari progresivi de top la doar 1.200 de lei
Ochelari progresivi de top la doar 1.200 de lei

V-am pregatit doua pachete cu lentile progresive romanesti* si rama inclusa** la 1200 si 1600 de lei. 

*Lentilele sunt din gama premium Camber Steady de la Rhein Vision, producator de top din Romania, si sunt fabricate la Ploiesti. Tehnologia din spatele lor asigura o trecere lina de la dioptriile de distanta la cele de aproape si reduce mult din neclaritatile din lateralele lentilelor.  

Pachetul de 1200 de lei include lentile cu orice tip de tratament premium, Arus sau Arus Blue, care reduce reflexiile, protejeaza impotriva zgarieturilor, prelungeste durata de viata a lentilelor si asigura o curatare rapida a lor datorita straturilor super-hidrofobic si oleofobic, precum si protectie impotriva luminii emise de ecranele dispozitivelor electronice.

Pachetul de 1600 include lentile heliomate cu toate proprietatile de mai sus. 

**Ambele pachete au rama inclusa. Iti poti alege orice rama din cele doua shopuri ale noastre din Bucuresti si Cluj Napoca, inclusiv branduri ca Vogue sau Ray Ban

Preturile sunt valabile pentru lentile cu grosime standard (1.5) si cu primul grad de subtiere (1.6), recomandat pentru dioptrii de pana in (+/-) 4.  

 

 

Va oferim si testare optometrica gratuita, pentru masurarea dioptriilor, in cazul in care aveti o reteta mai veche de un an.

Programari la numarul de telefon 0746098091 sau aici.

@ Cluj - Strada Iuliu Maniu, 35

@ Bucuresti - Strada Dr. Iacob Felix, 99

Sa ne privim cu bine!