...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Ochelari progresivi cu rezerva inclusa
Ochelari progresivi cu rezerva inclusa

Vrei ca ochelarii tai progresivi sa se pastreze mereu noi? Atunci iti dam si unii de rezerva, gratuit.

Mai exact, la orice pereche de ochelari progresivi cumparata de la noi, primesti una de rezerva. Si mai clar, daca alegi lentile progresive de la Ital Lenti, Zeiss, Essilor, Hoya sau Optiswiss si o rama din shopurile noastre, pe care le platesti integral, la pret de catalog, primesti o pereche de ochelari progresivi cu lentile de la MediQ si o rama pe care ti-o alegi dintr-o selectie facuta de noi.

O conditie este ca perechea de ochelari progresivi pe care o cumperi sa aiba o valoare de minim 2.500 de lei, fiind vorba de lentile din zona premium.      

Ochelarii pe care ii primesti de rezerva au lentile progresive ProView Professional de la MediQ. Este vorba de un produs de buget care foloseste tehnologia de top freeform si care este recomandat tuturor categoriilor de purtatori, inclusiv celor experimentati.

Lentilele au tratament antireflex superior si durificare (adica rezistenta la zgarieturi mecanice) si indice de grosime standard (1.5). Daca vrei ca ochelarii principali sa fie heliomati, si cei de rezerva vor avea acelasi tratament. Poti folosi ochelarii de rezerva atunci cand vrei sa eviti uzura celor din zona premium.  

Programari la numarul de telefon 0746098091 sau aici.

@ Cluj - Strada Iuliu Maniu nr. 35

@ Bucuresti - Strada Dr. Iacob Felix nr. 99

Sa ne privim cu bine!