...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Ce tratamente premium iti pune pe lentile producatorul Essilor
Ce tratamente premium iti pune pe lentile producatorul Essilor

Daca vrei sa te imprietenesti cu tratamentele premium ale celui mai cunoscut producator de lentile din lume, atunci ai ajuns in locul potrivit. Acestea sunt reunite in gama CRIZAL si tapetate cu tehnologii unice, menite sa-ti ofere un noian de protectii si o vedere clara.

Tratamentul antireflex superior de la Essilor se numeste CRIZAL SAPPHIRE HR si are incorporate nano-straturi de protectie de 50 de ori mai subtiri decat un fir de par. Ce fac acestea?  

* Reduc reflexiile indiferent de unghiul de incidenta a luminii pe ambele suprafete ale lentilei (gratie tehnologiei Multi-angular Technology), pentru a o face pe aceasta mai transparenta atat pentru purtator, cat si pentru celelalte persoane;

* Sporesc rezistenta la zgarieturi, praf si temperatura, pentru o durabilitate sporita a lentilelor;

* Intaresc rezistenta la murdarie si apa pe ambele parti ale lentilei, pentru o curatare mai usoara si optima;

* Ofera protectie UV pe fata si pe spatele lentilei.

Daca vrei toate proprietatile tratamentului de mai sus, dar si protectie impotriva luminii albastre emise de ecrane, poti opta pentru tratamentul CRIZAL PREVENCIA. Acesta filtreaza razele UV si lumina albastra-violet potential nociva - despre care producatorul francez sustine ca a fost identificata recent ca daunatoare pentru celulele retinei -, lasand lumina utila sa inunde ochii. Un mare avantaj cand ne gandim ca razele ultraviolete si lumina blue-violet sunt prezente peste tot, atat in interior, cat si in exterior. Essilor sustine ca acest tratament contribuie la prevenirea imbatranirii ochilor, prin faptul ca ar reduce cu pana la 25% moartea celulelor retiniene prin filtrarea luminii albastre-violet.

Protectia pentru ecrane mai sus-amintita este aplicata pe lentila, care iese putin ingalbenita in urma acestui proces. Daca vrei ca aceasta nuanta reziduala de galben sa fie mai scazuta, dar sa beneficiezi in continuare de o protectie ecrane eficienta, poti opta pentru tratamentul BLUE UV CAPTURE. Acesta este aplicat in masa lentilei, protejand ochii impotriva radiatiilor UV si a luminii albastre-violet pentru un spectru mai larg. Filtrul, sustine producatorul,  ar reduce cu circa 20% amenintarea blue-violet. El merge de minune alaturi de tratamentul antireflex CRIZAL SAPPHIRE HR, dupa cum poti afla si din clipul video de mai jos:

In cazul in care vrei sa ai niste lentile mai rezistente la zgarieturi si murdarie, atunci poti incerca tratamentul CRIZAL ROCK. Tehnologia din spatele acestui scut de protectie cu nume sugestiv are la baza un mix de oxizi specifici cu rezistenta inalta la praf, zgarieturi si temperaturi ridicate. Pe langa asta, tratamentul are si un strat suplimentar pentru rezistenta la murdarie si performante ridicate in reducerea reflexiilor, filtrarea razelor UV si respingerea picaturilor de apa. Mai jos poti vedea cum se comporta acest tratament cand este supus unor probe de foc: 

Pe partea de efect heliomat, Essilor foloseste tratamentele TRANSITIONS SIGNATURE GEN8 si TRANSITIONS XTRACTIVE (care se inchide si in spatele parbrizului, pana la 30-50%), utilizate si de alti mari producatori de lentile, printre care si Essilor. 

TRANSITIONS SIGNATURE generatia a 8-a promite o viteza de colorare cu 30% mai mare decat generatia anterioara, revenirea la starea incolora fiind cu 3 minute mai rapida.  Un alt aspect imbunatatit este claritatea maxima a lentilei in spatii inchise si pastrarea nivelului de performanta pentru o perioada indelungata. Tratamentul este disponibil in trei culori: gri, maro & verde grafit. 

TRANSITIONS XTRACTIVE este recomandat celor care desfasoara activitati in aer liber sau soferilor, pentru ca promit un grad mai mare de colorare comparativ cu TRANSITIONS SIGNATURE GEN8. In spatii inchise, aceste lentile raman foarte putin colorate. Tratamentul este disponibil in doua culori: gri & maro.

Garantia pentru toate tratamentele mai sus amintite este de doi ani. 

Daca vrei si alte detalii legate de tratamentele si produsele Essilor, ne poti suna la 0215551664Aici poti programa consult optometric atent & detaliat, iar aici si aici gasesti produsele de la producatorul italian pe care le avem disponibile pe site.

Sa ne privim cu bine!