...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Hai la Sambata Progresivelor!
Hai la Sambata Progresivelor!

Din 31 iulie, shop-urile noastre din Bucuresti si Cluj gazduiesc “Sambata Progresivelor”.

Ce inseamna asta?

Inseamna ca, o sambata pe luna, intre orele 11-15, in limita a 8 locuri, ai parte de o promotie 1+1 la lentilele progresive Optiswiss - un brand inca exclusivist in Romania. 

Acestea sunt produse in Elvetia, la umbra Alpilor, printr-o tehnologie proprie care le ofera lentilelor campuri vizuale mai largi si un plus de limpezime. Acest lucru este posibil gratie unei tehnologii proprii de calcul al claritatii lentilelor. Ele sunt destinate purtatorilor profesionisti, care au incercat cam de toate, dar si celor care vor sa patrunda lin in lumea progresivelor. 

Cum functioneaza treaba: 

* Te programezi intre orele 11-15. Avem maxim 8 locuri disponibile.

*  Vii cu reteta sau iti facem testare optometrica detaliata, gratuita, dedicata corectiei cu lentile progresive.

*  Platesti o pereche de progresive la pret de catalog si o primesti, gratuit, pe a doua - pentru tine sau altcineva. Daca nu vrei tot progresive, iti poti alege orice alt tip de lentile de la Optiswiss. 

* Se achita perechea de lentile cu valoarea de catalog cea mai mare.

Ai urmatoarele optiuni in meniu: 

1. Lentilele progresive Optiswiss PX+ Exclusive, cu tratamentele Optiplas O+ sau Optiplas Blue CX - 2.250 lei perechea pentru indicele standard de grosime (1.5) si 2640 lei perechea pentru primul grad de subtiere (1.6). A doua pereche o primesti gratuit.

2. Lentilele progresive Optiswiss be 4ty+ HD, cu tratamentele Optiplas O+ sau Optiplas Blue CX - 2.640 lei perechea pentru indicele standard de grosime (1.5) si 3.000 lei perechea pentru primul grad de subtiere (1.6). A doua pereche o primesti gratuit.

Aceste lentile sunt recomandate daca n-ai mai purtat pana acum progresive si vrei sa faci un prim pas in aceasta directie. Ele au campurile vizuale amplasate special pentru a urmari miscarea ochilor si a optimiza perceptia spatiului. 

Aici poti afla mai multe lucruri despre aceste lentile:

 

 

Lentilele progresive Optiswiss be 4ty+ S-Fusion Easy Optiplas O+ sau Optiplas Blue CX - 2.920 lei perechea pentru indicele standard de grosime (1.5) si 3.140 lei perechea pentru primul grad de subtiere (1.6). A doua pereche o primesti gratuit.

Aceste lentile sunt recomandate daca ai purtat deja progresive si crezi ca a venit timpul pentru ceva mai bun, care sa iti ofere o libertate vizuala mai mare. Dar si daca esti la prima pereche de progresive si iti doresti o tranzitie lina in lumea lor.

Lentilele be 4ty+ S-Fusion sunt create cu cea mai noua tehnologie de prelucrare a unei lentile progresive, sustine producatorul, oferind o acuitate vizuala foarte buna in toate directiile privirii. 

Aici afli mai multe despre ele: 

 

 

*  Daca dorești altă marcă de lentile, ai o reducere de 20% la lentilele progresive de la alti producatori. In cazul acestora, nu se aplica promotia 1+1.

*  Vii cu rama proprie sau iti iei una de la noi.

Atat!

 

Programari la numarul de telefon 0746098091 sau aici.

@ Cluj - Strada Iuliu Maniu nr. 35

@ Bucuresti - Strada Popa Tatu nr. 23

 

Hai la Sambata Progresivelor ca sa ne privim cu bine!