...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Camber - gama de lentile progresive marca Rhein Vision
Camber - gama de lentile progresive marca Rhein Vision

Rhein Vision este un producator local de lentile pentru ochelari cu sediul in localitatea Aricesti-Rahtivani, judetul Prahova. Si-a inceput acivitatea in 2012 si a reusit sa devina in scurt timp unul dintre cei mai apreciati producatori de lentile de la noi, atat in ceea ce priveste calitatea acestora, cat si in ceea ce priveste calitatea si promptitudinea serviciilor oferite clientilor.

Lentilele Camber reprezinta gama de top in materie de progresive de la Rhein Vision. Fiecare dintre ele este unica, pentru ca procesul de productie este gandit in asa fel incat sa se obtina o lentila optimizata pentru purtatorul ei. Asta se face pornind de la parametri specifici, cum ar fi dioptriile prescrise, si de la nevoile vizuale ale purtatorului. Rezultatul este o lentila care ofera o experienta vizuala excelenta la orice distanta.

Calitatea unei lentile progresive Camber Steady rezulta din doua elemente care trebuie imbinate optim pentru un rezultat perfect din punct de vedere optic: materialul lentilei de baza, asa-numitul semifinisat (reduce semnificativ aberatiile) si tehnologia de prelucrare a lentilei, in cazul acesta Digital Ray Path® (compenseaza si optimizeaza suprafata lentilei).

Rezultatul este o solutie de corectie personalizata usor de purtat.

Gama de lentile Camber este foarte apreciata din cel putin doua motive:

  • raport calitate pret excelent
  • serviciile de garantie post vanzare (garantie 3 ani pentru vicii de fabricatie si garantie de neacomodare).

 

Camber Steady - "steady" insemna stabil in limba engleza - ne promite o experienta viziuala stabila atat la distanta, cat si la intermediar si aproape, cu aberatii laterale minime, confort si libertate vizuala sporite.

Gama Camber Steady include 3 categorii de personalizare:

Personalizare de baza - Camber Steady Plus: pentru fabricarea acestui tip de lentila se iau in calcul parametrii specifici ramei (unghiul de inclinatie standard al cadrului ramei, unghiul de curbura al ramei si distanta medie de la pupile la lentile).

Camber Steady Plus

Personalizare intermediara - Camber Steady Individual: include toti parametrii specifici de mai sus, dar masurati pentru fiecare ochi in parte si adaptati fizionomiei purtatorului.

Camber Steady Individual

Personalizare completa - Camber FreeStyle: o combinatie intre parametri complet personalizati si informatii privind activitatile zilnice ale purtatorului. Rezulta o lentila progresiva ce asigura o experienta viziuala dinamica, cu o vedere realista asupra mediului inconjurator, oferind o libertate mai mare de miscare laterala a ochilor. Pe scurt, sunt recomandate celor mai exigenti purtatori de ochelari progresivi.

Camber FreeStyle

Atentie!!!  Este foarte important ca valorile dioptriilor, distantele intre pupile masurate individual si marcajele pupilare de pe sablonul lentilei ramei de ochelari alese sa fie determinate corect inainte de a comanda o pereche de lentile progresive personalizate. Indiferent care ar fi producatorul, tehnologia utilizata sau pretul platit sunt esentiale pentru a ne asigura ca alegem un magazin de optica care evalueaza atent acesti parametri. Altfel este posibil sa nu avem cea mai fericita experienta cu aceste minuni tehnlogice.

 

Poti programa aici o consultatie ca sa discutam despre nevoile tale optice pentru o vedere clara la orice distanta