...
transport gratuit pentru comenzi cu valoare peste 250 lei
...
produse de calitate
...
retur in 30 zile
...
livrare in 48 ore pentru produsele din stoc
Asigurare completa pentru ochelarii progresivi
Asigurare completa pentru ochelarii progresivi

Daca porti ochelari progresivi, stii cat de mult doare la buzunar atunci cand dai cu lentilele de pamant si se ciobesc sau cand le zgarii fara sa vrei.  

Intampinam acest scenariu cu ceva nemaivazut - asigurare completa la ochelarii progresivi. E simplu: daca in decurs de 12 luni de la achizitionarea ochelarilor progresivi, lentilele progresive si/sau rama au suferit daune vizibile sau deteriorari ale tratamentelor care iti afecteaza vederea - indiferent daca e sau nu din vina ta - sau daca le-ai pierdut, le inlocuim gratuit.

Ca sa fie clar: Daca se deterioreaza doar rama sau doar lentilele in decursul celor 12 luni, vom inlocui doar piesele afectate (fie rama, fie lentilele). Daca si rama, si lentilele sufera deteriorari sau daca iti pierzi ochelarii progresivi, ii inlocuim cu totul.

Avem insa o conditie: aceasta protectie suplimentara se aplica doar lentilelor progresive Optiswiss - un brand inca exclusivist in Romania - din gamele HD si S-Fusion, cu orice tratament. Aceste lentile sunt produse in Elvetia, la umbra Alpilor, printr-o tehnologie proprie ce le ofera campuri vizuale mai largi si un plus de limpezime. Acest lucru este posibil gratie unei tehnologii proprii de calcul al claritatii lentilelor. 

Lentilele progresive Optiswiss sunt destinate purtatorilor profesionisti, dar si celor care vor sa patrunda lin in lumea progresivelor. Ai urmatoarele optiuni:

Optiswiss be 4ty+ HDO cu indicele standard de grosime (1.5), pentru dioptrii de pana in (+/-) 2 la distanta - între 2.440 și 2.640 lei (in functie de tratamentele de pe lentile) 

Optiswiss be 4ty+ HDO cu primul grad de subtiere (1.6), recomandat pentru dioptrii de pana in (+/-) 4 - între 2.800 și 3.000 lei (in functie de tratamentele de pe lentile)

si

Optiswiss be 4ty+ S-Fusion Easy cu indicele standard de grosime (1.5) - între 2.730 și 2.920 lei (in functie de tratamentele de pe lentile)

Optiswiss be 4ty+ S-Fusion Easy cu primul grad de subtiere (1.6) - între 2.950 și 3.140 lei (in functie de tratamentele de pe lentile)

Aici poti afla mai multe lucruri despre aceste lentile:

Cand le cumperi, vei primi pentru ele o polita de asigurare sub forma unei viniete, pe care te rugam s-o pastrezi pentru a te putea despagubi. O poti folosi o singura data. 

Aceasta polita de asigurare se aplica doar lentilelor progresive din gamele HD si S-Fusion de la Optiswiss (cu orice tratament) si ramelor cumparate din shop-urile Visionfix.

Optometristii nostri vor face o constatare si iti vor da inapoi fix produsele pe care le-ai platit initial.

Programari la numarul de telefon 0746098091 sau aici.

@ Cluj - Strada Iuliu Maniu nr. 35

@ Bucuresti - Strada Dr. Iacob Felix nr. 99

Sa ne privim cu bine!