... Transport gratuit
... Produse de calitate
... Retur in 30 zile
... Plata in rate
2 ochelari platiti, 3 ochelaristi fericiti
2 ochelari platiti, 3 ochelaristi fericiti

Asa cum zicea si marele Ghita Muresan: "Nu-ti lasa niciodata prietenii singuri, deranjeaza-i de cate ori ai ocazia."

De data asta derajeaza-i cu sansa unei priviri de vultur. 

Faceti cheta, veniti trei prieteni, va luati toti trei ochelari completi (rama + lentile) si platiti 2/3 din comanda totala*.

#PontulVerii este 2 ochelari platiti, 3 ochelaristi fericiti!

Codurile de voucher #BROCode si #SISCode iti aduc o reducere de 33% la achizitiile din site (daca suma minima de achizitie este 1350 lei in cosul de cumparaturi, inainte de aplicarea codului de voucher).

Nu am umflat preturile pentru aceasta oferta, sunt aceleasi ca si pana acum.

Poate ne privim! 

Visionfixerii tai

*Oferta este valabila pentru orice combinatie, rame + lentile, disponibila in shop-ul Visionfix de pe strada Popa Tatu, 23, Bucuresti. Discountul se aplica procentual, respectiv 33% din valoarea cumulata a celor trei perechi de ochelari completi la pret de lista (nu am umflat preturile pentru aceasta oferta, sunt aceleasi ca si pana acum). Cele 3 perechi de ochelari completi se vor achizitiona in decursul a 5 zile lucratoare de la prima comanda. Pentru achizitiile din shop: prima comanda se achita integral. Restul platii cu reducerea aplicata se va realiza la ridicarea celei de-a doua perechi de ochelari. Pentru achizitiile din site: suma minima a cosului de cumparaturi este 1050 lei, inainte de aplicarea codului de voucher.